Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
“Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese +inventare (ish magazina e Trikotazhit) e ndodhur ne Korce ne pronesi te shoqerise “KEPUCA sha ne likujdim 5,129,150 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Librazhd 1,412,300 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise nr 13/51 truall dhe objekte ndertimore ne zone kadastrale 2441 Cerrik 15,802,000 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese +inventare (ish magazina e Trikotazhit) e ndodhur ne Korce ne pronesi te shoqerise “KEPUCA sha ne likujdim. 5,129,150 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
“Shitje Inventar i librave shkollore 35 tituj ( 2529 cope) ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA sha ne likujdim. 753,880 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
"Shitje e skapit dhe vajit të KESH sh.a" 5,815,170 Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ankand i shpallur
Shitje e një sipërfaqje Truall 300 m2 nga kjo nd/120.6 m2 dhe ndërtesë me nr. pasurie 148/ND, me vendndodhje fshati Selic, Njësia Administrative Komsi, Bashkia Mat. 500,000 Qeverisja Vendore Mat Njoftuar fituesi
Shitja e disa materialeve (Skrap), të dala jashtë përdorimit në Shoqërinë “Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2”, Sh.A. Tiranë 98,784 Qeverisja Vendore Tiranë Ankand i shpallur
Shitja e disa materialeve (Skrap), të dala jashtë përdorimit në Shoqërinë “Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2”, Sh.A. Tiranë 98,784 Qeverisja Vendore Tiranë Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i degëzave të xinës 21,000 Qeverisja Vendore Mallakastër Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote: -Bimë MET ,loti V, Ekonomitë Pyjore Hajmel Nënshat, Gjadër Mnelë,Shllak1,Shllak 2;lloji shërbelë në sasi prej 150 kv. 22,500 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Njoftuar fituesi
Shitja e lëndës drusore trupa dhe lëndë ndërtimi - Loti 1: Hotolisht, Lloji drusor Ah, 70 m3 Trupa dhe 30 m3 lende Ndertimi 711,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Shitja e lëndës drusore trupa dhe lëndë ndërtimi - Loti 2: Babje, Lloji drusor Ah, 80 m3 Trupa dhe 15 m3 lende Ndertimi 963,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Shitja e lëndës drusore trupa dhe lëndë ndërtimi - Loti 3: Polis, Lloji drusor Ah, 120 m3 Trupa dhe 20 m3 lende Ndertimi 1,024,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Loti 1: Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore, M.Shpirag M.Plashnikut, Fletë HerbeTimus ( Thym Capitus ) 14,980 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
Loti 2: Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore, M.Shpirag M.Plashnikut, Fletë HerbeTimus ( Thym Capitus ) 1,400 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
Loti 1: Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore, Hija e Roshnikut, Kucka 20,500 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
Loti 1: Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore, M.Shpirag M.Plashnikut, Fletë Sherebeli 11,400 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
Loti 1: Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore, Bregu Balibardhës, Mali i Bardhë, Mali Tërpan, Mali Partizan, Mali Molishtit 42,000 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
Shitja per skrap e mjeteve te Bashkise Kukes te nxjerra jashte perdorimit 660,000 Qeverisja Vendore Kukës Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data