Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
"Shitje e skapit dhe vajit të KESH sh.a" 4,652,140 Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Njoftuar fituesi
“Shitje Inventar i librave shkollore 35 tituj ( 2529 cope) ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA sha ne likujdim. 482,483 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise nr.190/18 truall dhe objekte ndertimore ne zonen kadastrale 1557 ,Fier 48,119,500 Petrol Alba sh.a Njoftuar fituesi
“Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese e ndodhur ne Zonen kadastrale 2170 volum 4 faqe 96 ,Tropoje ne pronesi te “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim 381,265 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Shitje “Ish depo e shperndarjes se karburantit” me vendndodhje ne Pogradec ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim. 25,817,500 Petrol Alba sh.a Njoftuar fituesi
“Shitje pasuri e shoqerise nr 13/51 truall dhe objekte ndertimore ne zone kadastrale 2441 Cerrik 14,238,000 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Nyja e ngarkimit te boteve e ish “Depo e shperndarjes se karburantit” me vendndodhje ne Pogradec ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim. 5,080,720 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Loti I: Qëndër Gramoz, Zona kadastrale 3284, mbarështimin e florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme. 20,000 Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Loti II: Qëndër Gramoz, Zona kadastrale 3164, mbarështimin e florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme. 75,000 Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Dhënie ne përdorim te fondit pyjor/kullosor, Zona kadastrale 1839, Nr. Pasurisë 279/1 Belsh-Qendër Qeverisja Vendore Belsh Ankand i shpallur
Dhënie ne përdorim te fondit pyjor/kullosor, Zona kadastrale 1839, Nr. Pasurisë 279/1 Belsh-Qendër Qeverisja Vendore Belsh Ankand i shpallur
Loti I: Dhënien me përdorim/ qira me anë të konkurimit të fondit pyjor/kullosor publik ''Bishnice'', Ngast ra 18b-0.25 ha Qeverisja Vendore Pogradec Ankand i shpallur
Loti II: Dhënien me përdorim/ qira me anë të konkurimit të fondit pyjor/kullosor publik ''Bishnice'', Ngast ra 18b-0.10 ha Qeverisja Vendore Pogradec Ankand i shpallur
Loti III: Dhënien me përdorim/ qira me anë të konkurimit të fondit pyjor/kullosor publik ''Ekon.kull. Guri top gjemth'', Ngastra 7a (k)-3.00 ha Qeverisja Vendore Pogradec Ankand i shpallur
Loti IV: Dhënien me përdorim/ qira me anë të konkurimit të fondit pyjor/kullosor publik ''Ekon.kull. Guri top gjemth'', Ngastra 7a (k)-0.3 ha Qeverisja Vendore Pogradec Ankand i shpallur
Loti V: Dhënien me përdorim/ qira me anë të konkurimit të fondit pyjor/kullosor publik ''Bishnice'', Ngastra 23a-0.2 ha Qeverisja Vendore Pogradec Ankand i shpallur
Loti III Mersine & dafine 63,850 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Lidhur kontrata
Loti IV Bime mjeksore 10,090 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Lidhur kontrata
Loti II Xine 12,000 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Lidhur kontrata
Loti VIII Rrënjë shqope (Vig) 44,700 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data