Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore“. 3,340 Qeverisja Vendore Elbasan Ankand i shpallur
“Vjelja dhe grumbullimi i boceve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier”. 407,800 Qeverisja Vendore Fier Anuluar ankandi
‘Shitjen e mjeteve te transportit me procedure ankandi publik për skrap’ 209,597 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Loti I: Boce pishe e bute 60,000 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Anuluar ankandi
Loti V Urth 7,500 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Ankand i shpallur
Loti 1 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Arren 164,700 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
Loti 2 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bicaj-Kolosjan 218,100 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
Loti 3 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bushtrice 200,550 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
Loti 4 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Surroj 45,485 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
Loti 5 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek .Pyjore Leproj 52,500 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
Loti 6 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Mamez-Kalimash 113,810 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
Loti 7 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Terthore e Lumes. 161,250 Qeverisja Vendore Kukës Ankand i shpallur
”Shitja për Skrap, përftuar nga demolimi i automjetit Benz 250D, targë SR2538B”. 1281kg, 10 dite. 16,000 Sh.A Porti Detar Sarande Njoftuar fituesi
Loti i parë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( Sherbele 200kv + Trumze 500kv). Me një sasi prej 700 kv, me vlerë totale 65000 (çmim fillestar) lekë pa TVSH. 65,000 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Loti i dytë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( shqopë). Me një sasi prej 96 kv, me vlerë totale 9600 (çmim fillestar) lekë pa TVSH. 9,600 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( bohce pishe). Me një sasi prej 205 kv, me vlerë totale 41000 (çmim fillestar) lekë pa TVSH 41,000 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Bashkia Shkodër shet me proçedurë ankandi aksionet e Klubit të Futbollit “VLLAZNIA” sh.a, në masën 100%. 50,794,000 Qeverisja Vendore Shkodër Lidhur kontrata
Bashkia Pogradec shet me ankand 100 % të aksioneve të saj në Klubin e Futbollit Pogradeci sh.a 5,684,000 Qeverisja Vendore Pogradec Anuluar ankandi
Shitje skrap metalesh për sasinë totale prej 11602.5 kg (Njembedhjetemije e gjashteqind e dy e 50%) kg 290,062 Qeverisja Vendore Elbasan Njoftuar fituesi
Loti i parë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me me nje sasi prej 350 kv me vlere totale (çmim fillestar) 415 000 leke pa TVSH. 415,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data