Open Procurement Albania

Dhënie me qira e pasurisë së paluajtshme sipas udhëzimit nr.1 datë 09.06.2016 me objekt: Për qëllime pushimi, argëtimi”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Objekti i ankandit “Dhënie me qira e pasurisë së paluajtshme sipas udhëzimit nr.1 datë 09.06.2016 ”Për Rregullat, Procedurat e Kërkimit, të Shqyrtimit e të Miratimit të Kërkesave për Dhenie në Përdorim të Fondit Pyjor dhe Kullosur Publik”: që i përket ekonomisë pyjore: Ndërfanë, Njësia Administrative Rrëshen me ngastrat nr.98 a, lugina e lumit Fan i madh, me afat perdorimi (qiraje), 10 (dhjetë) vite në numrat e pasurisë nr. 352, zk.2768, vol.4, faqe 165 me çertifikatë pronësie nr. 690, me objekt: Për qëllime pushimi, argëtimi”
Vlera : 74 985 lek/vit
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 74,985
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Njoftuar fituesi
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 04-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se ankandit 26-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues “Bardhok Bardhi “
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vlera fituese Leke 80,000
  Data e shpalljes se fituesit 28-06-2021
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Mirditë
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data