Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 UNIVERS SERVIS 10 262,693,705 10 262,693,705 108,731,453

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Minikontrata 1 Sherbime Lavanderie Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbime Lavanderie 4,072,087 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 4,071,744.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Spitali Rajonal “Memorial” Fier Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë për pacientët e hospitalizuar në pavionet e Spitalit Memorial Fier 75,339,851 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 73,343,397.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Furnizimi i Sherbimit te Lavanderise per Spitalin Rajonal Durres Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Furnizimi i Sherbimit te Lavanderise per Spitalin Rajonal Durres 149,168,668 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 248.00 Lekë per njesi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim i Lavanterise 8,811,936 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 8,449,509.60
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Furnizim I Sherbimit Te Lavanterise Per Spitalin Rajonal Durres. 20,739,600 Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS 18,873,036.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Lavanterise 725,000 Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS 696,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim i Lavanterise 769,080 Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS 725,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Lavanterise 3,067,483 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 2,572,518.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.