Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Universiteti i Mjekësisë Tiranë INSIG SH.A 6 18,316,230 6 18,316,230 17,240,710

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 911

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 911
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Sigurimi i pergjegjesise profesionale dhe personale te studentit specializant. Lidhur Kontrata INSIG SH.A
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Sigurimi i pergjegjesise profesionale dhe personale te studentit specializant. Lidhur Kontrata INSIG SH.A
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Sigurimi i pergjegjesise profesionale dhe personale te studentit specializant 5,967,871 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 5,962,181.90
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje e Shërbimit të Siguracionit të Përgjegjësisë Profesionale dhe Personale të Studentit Specializantë 199,167 Lidhur Kontrata INSIG SH.A 165,958.33
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Loti i II-të: Sigurimi i përgjegjësisë profesionale dhe personale të studentit specializant - financuar nga Të ardhurat dytësore (vetëfinancim) 5,975,025 Lidhur Kontrata INSIG SH.A 4,938,920.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje e Shërbimit të Siguracionit për Specializantët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Marrevëshje Kuader - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj, i ndarë në 2 (dy) Lote. Loti i II-të: Sigurimi i përgjegjësisë profesionale dhe personale të studentit specializant 6,174,167 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 6,173,650.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.