Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
24 Besnik Meçi 43 104,999,628 27 47,220,683 42,513,800

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Minikontrate 1-Riparime e mirembajtje mjete transporti Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,399,800.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje pjesë këmbimi, goma dhe bateri 936,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 874,800.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Riparime e mirembajtje mjete transporti 2,915,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,399,800.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Riparim- shërbimi i automjeteve 6,016,650 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,212,850.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbime tek të tretët, për automjete dhe mjetet e tonazhit të rëndë (eskavator, furgona, pick up, autovetura) 7,200,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 5,809,800.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve 3,500,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,164,800.00
SH.A. Ujësjellës Kanalizime, Lushnjë Minikontrate 1-“Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,610,900.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Pjese kembimi + Riparim sherbime mjeteve 1,577,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,499,800.00
SH.A. Ujësjellës Kanalizime, Lushnjë “Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. 3,825,350 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,610,900.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 1- Pjesë këmbimi,bateri 4,790,100 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 4,285,800.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 2- Goma 1,040,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 996,800.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Sherbimin e ujitjes se bimesis dekorative me bot dhe autobot uji 2,800,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,758,350.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje goma automjetesh 1,399,722 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,159,200.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Blerje Vaj 5,237,660 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,551,500.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Mirembajtje e mjeteve te transportit 8,302,987 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 7,392,700.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit 3,325,875 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,942,300.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Minikontrata 1 Shërbim për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- shërbimi i automjeteve 3,600,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,728,500.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Mirëmbajtja e automjeteve 12,237,670 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 9,836,280.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Riparime e mirembajtje mjetesh transporti 3,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 2,487,500.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje pjese kembimi 8,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 6,492,900
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- shërbimi i automjeteve 3,482,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2.737.600
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- sherbimi i automjeteve 2,973,400 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,346,850.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 2,138,432 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,585,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje pjese kembimi per automjetet 793,500 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 718,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Riparim autoboti teknologjik Renault, sherbime periodike plus nderrim te pjeseve mekanike te karrekit te pasem Lidhur Kontrata Besnik Meçi 128,700
ECO Tirana Blerje pjese kembimi per mjete 4,157,022 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,271,400.00
Tirana Parking Pjese Kembimi, Goma dhe Bateri Lidhur Kontrata Besnik Meçi 168,900
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- sherbimi i automjeteve 2,900,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Besnik Meçi 1,256,850.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe FV pjese kembimi per automjete e Sh.a.Ujesjelles Kanalizime Lezhe Lidhur Kontrata Besnik Meçi 479,900.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data