Open Procurement Albania

Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente Ujësjellësi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente Ujësjellësi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale
Nr. Reference REF-65787-04-12-2023
Vlera / Fondi Limit 12 999 097,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 28-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Kane marre pjese ne proceduren e prokurimit operatoret ekonomike te meposhtem:
1. “Arb & Trans-2010” sh.p.k
2. ” ZEQILLARI”
3. ”INERTI” sh.p.k
4. ”Caushi M” sh.p.k
5. ”K.Turja” sh.p.k

Jane identifikuar si fitues (paraprak) te procedures se prokurimit operatoret ekonomike me vlerat perkatese:
1. “Arb & Trans-2010” sh.p.k, me vlere 10.392.567 leke pa TVSH.
2. ”Caushi M” sh.pk, me vlere 11.094.863 leke pa TVSH.
3. ”K.Turja” sh.p.k, me vlere12,593,589 leke pa TVSH.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 22-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. INERTI sh.p.k, per arsye: -Nuk ka paraqitur Certifikate PAS 99-2012 evlefshme ose ekuivalente me te.
  -Nuk ka permbushur piken 2.3.8 pika (d) te kapacitetit teknik lidhur me certifikatat ISO.
  -Ka paraqitur 5 preventiva nga 6 te kerkuara

  2. ZEQILLARI, per arsye:
  -Ka paraqitur vetem 4 preventiva nga 6 te kerkuara
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Sipas Buletinit Nr. 60 datë 3 Korrik 2023 eshte shpallur fitues i Minikonkursit me objekt“Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente Ujësjellësi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale" :
  Arb & Trans-2010 sh.p.k- 10,392,568 leke

  Sipas Buletinit Nr. 67 datë 07 Gusht 2023 eshte shpallur fitues i Minikonkursit me objekt“Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente Ujësjellësi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale" :
  " Caushi M "SHPK sh.p.k 10.298.366 leke

  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Relacion Teknik i Rruges Jukniu
  Relacion Teknik i Zones Selite e Vjeter
  Relacion Teknik i Rruges Efendiu
  Relacion Teknik i Rruges Ligori
  Relacion Teknik i Rruges Doci
  Preventiv i Rruges Jukniu
  Preventiv e Rruges Doci
  Preventiv i Zones Selite e Vjeter
  Preventiv e Rruges Ligori
  Preventiv e Rruges Dema
  Planimetria e Rruges Doci
  Planimetria e Rruges Dema
  Planimetria e Rruges Ligori
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data