Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Gramsh Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 7 32,711,062 7 32,711,062 30,890,178

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Gramsh Ndertim ure pasarele fshati Velak,NJA Pishaj. 6,666,085 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 6,571,020.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksioni i rrugës Automobilistike Gjere, Njesia Administrative Porocan 2,500,000 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 2,417,416.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksioni i rrugës Automobilistike Dumberas, Njesia Administrative Kushove. 2,083,000 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 1,921,166.00
Qeverisja Vendore Gramsh Shtesë burimi uji, Perroi i Koshnicës nr.2-Puseta Gurres, NJA Skenderbegas, Gramsh 2,083,333 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 2,048,329.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i urës dhe tombinove në fshatin Sarasel 2,496,284 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 2,445,089.00
Qeverisja Vendore Gramsh Ndërtimi i urës tip BAILEY, përroi Gurres, fshati Porocan 7,500,000 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 7367774.21
Qeverisja Vendore Gramsh Ndertimi dhe Rikonstruksioni i Urave ne Rrugen Automobilistike Njesia Administrative Kukur 9,382,360 Lidhur Kontrata Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 8,119,384.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data