Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
13 ERZENI/SH 42 540,564,642 40 539,059,775 985,158,941

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Patos Blerje pajisje dhe mobilje për shkollën “Muhamet Shehu” 3,339,187 Rishpallje me Lidhje Kontrate ERZENI/SH 2,072,700.00
Qeverisja Vendore Maliq Pajisje mobilerie për shkollat e arsimit i mesëm i përgjithshëm (shkolla ”Nevruz Vjollca” Sovjan 1,629,837 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 976,560.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje pajisje mobilerie për shkollat e arsimit bazë (shkolla “Mustafa Gjestila” dhe shkolla “28 Nëntori”, Mat) 7,587,574 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 7,351,820.00
Qeverisja Vendore Kamëz Pajisje mobileri për shkollën 9- vjecare “Demokracia” 10,784,881 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 6,906,790.00
Qeverisja Vendore Dropull Blerje pajisje mobilerie, Shkolla e mesme e bashkuar Bularat 1,539,327 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 1,223,180.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Pajisje dhe orendi mobilimi për objektet e arsimit bazë parashkollor” 83,330,660 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 78,327,240.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “17- Shkurti”, Qesarakë e Vjetër” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 17,827,170.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i ri i shkollës në rrugën “Besim Daja” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 15,075,470.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Dritas” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 18,848,050.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje pajisje zyrash 16,666,000 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 9,950,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Mobilim per zyra 1,504,867 Anuluar Procedura ERZENI/SH 1,047,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.5)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 47,557,290.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 43,388,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.2)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 47,684,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.1)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 43,516,160.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 30,887,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.3)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 30,887,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU 1 (Nr. 15)”. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 48,911,180.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU 1 (Nr. 18)”. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 48,911,180.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi “Rikonstruksioni i godinave Nr. 20-21, Nr. 22-23, në RSU Nr.1, me fond limit 86,218,750. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 85,392,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi “Ndërtimi i Godinës së Shërbimeve Komunitare “Zall Herr” (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 5,104,970.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit)

Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit: “Ndërtimi i Shkollës ‘’Bedri Llagami’’, Vaqarr
Njoftuar Fituesi Minikonkursi ERZENI/SH 19,697,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Mobilim i Bibliotekes se Qytetit NjA 2 1,861,050 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 1,796,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Paisje dhe orendi mobilimi per shkollat 83,320,821 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 73,139,750.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I-re Paisje dhe Orendi per kopshte dhe çerdhe 49,998,612 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 49,218,920.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II-te Furnizimi me orendi dhe pajisje i shkollave 41,650,987 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 40,879,201.00
Qeverisja Vendore Tiranë 'Dhoma e Perrallave' 2,703,177 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 2,108,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Paisje dhe Orendi për shkolla, kopshte dhe çerdhe 41,663,794 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 40,988,045.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilje te zyrat e Tirana Parking 1,622,248 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 1,116,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje paisje dhe orendi për Drejtorinë e Konvikteve të Shkollave të Mesme 2,193,550 Lidhur Kontrata ERZENI/SH 2,173,800.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data