Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 ULZA 32 2,003,040,683 32 2,003,040,683 2,418,354,866

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë në terrenet e jashtme sportive 19,722,708 Lidhur Kontrata ULZA 18,935,839.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion i plotë i shkollës së mesme “Pjetër Budi” + terrene sportive 79,060,800 Lidhur Kontrata ULZA 76,990,739.00
Qeverisja Vendore Mirditë Ndertim i kendit te lojrave BE per femijet Rreshen EU4M, Bashkia Mirditë 3,095,155 Lidhur Kontrata ULZA 2,948,500.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion rruga Qamil Xhika 19,971,512 Lidhur Kontrata ULZA 19,355,919.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit) 192,851,638 Njoftuar Fituesi ULZA 187,417,132.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare “Mustafa Gjestila”, Burrel 100,192,722 Lidhur Kontrata ULZA 98,447,456.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Sistemimi dhe asfaltimi i rrugeve rurale dhe urbane ne territorin e Bashkise Lezhe”. 250,814,497 Lidhur Kontrata ULZA 244,691,098.00
Qeverisja Vendore Mirditë Punime Rindertimi ne “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (Faza 2)” (Programi i Rindertimit) 378,646,408 Lidhur Kontrata ULZA 362,526,402.00
Qeverisja Vendore Mirditë „Rikonstruksion të objekteve arsimore në qytetin Rrëshen”.(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ULZA 97,860,882.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate) në qytetin Rrëshen dhe Rubik”.(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ULZA 361,731,224.00
Qeverisja Vendore Mirditë FURNIZIMI ME ENERGJI ELEKTRIKE (TMTU) GODINA E BASHKISE MIRDITE, RRESHEN. 2,282,768 Lidhur Kontrata ULZA 2,264,531.00
Qeverisja Vendore Mirditë RIKONSTRUKSION I PLOTE I KOMPLEKSIT TE GODINAVE 1,2,3, SHKOLLA 9 VJECARE 'PASHKO VASA'RRESHEN 101,744,516 Lidhur Kontrata ULZA 101,366,061.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksion i shkolles se Mesme te Bashkuar , “Ishull Lezhe “ dhe ndertim palestre. 67,642,272 Lidhur Kontrata ULZA 66,853,765.00 
Qeverisja Vendore Lezhë SISTEMIM, ASFALTIM I RRUGES KOLIN GJOKA NGA QENDRA OLA –TUNELI LAGJA NENE TEREZA 11,908,350 Lidhur Kontrata ULZA 11,748,750
Qeverisja Vendore Lezhë Sistemim-ndricim i rruges shkolles Dajc sistemim kanal kullues 4,327,546 Lidhur Kontrata ULZA 4,199,040.00
Qeverisja Vendore Lezhë Sistemim asfaltim i rruges se varrezave Zojs dhe Mabe 4,346,150 Lidhur Kontrata ULZA 4,299,400.00
Qeverisja Vendore Lezhë Ndertim dhe ndriçim trotuari ne fshatin Manati. 11,954,772 Lidhur Kontrata ULZA 10,742,270.00
Qeverisja Vendore Mirditë GODINA E SHERBIMIT TE QYTETAREVE, PUNIME SHTESE. 16,215,743 Rishpallje me Lidhje Kontrate ULZA 15,993,212.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion i Shkolles 9 vjecare "Pashko Vasa" (godina 2KT) 24,875,000 Lidhur Kontrata ULZA 24,781,147.00
Qeverisja Vendore Lezhë Ndertim i kopshtit lagja : "Beslidhja" 43,318,135 Lidhur Kontrata ULZA 42,981,840.00
Qeverisja Vendore Divjakë Ndërtimi I Palestrës, terreneve sportive, rikualifikimi I hyrjes ana perendimore dhe muri rrethues I shkollës së mesme: " Miti Zoi Zaka", Divjakë 2,575,302 Lidhur Kontrata ULZA 2575301.66666667
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion i Konviktit të Shkollës së Mesme Rrëshen 46,958,504 Lidhur Kontrata ULZA 46,761,237.00
Qeverisja Vendore Klos Ndërtimi i Bypass-it të qytetit Klos - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 98,151,530 Lidhur Kontrata ULZA 97,824,938.00
Qeverisja Vendore Maliq Rivitalizim i rrugës Pendavinj -Pojan - Zvezdë - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 65,065,332 Lidhur Kontrata ULZA 64,679,229.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rehabilitim I Kanaleve Vaditëse KV-12 , KV - 46 , KV - 269 ,KV- 284 20,833,333 Lidhur Kontrata ULZA 20,658,151.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rikualifikim urban i bulevardit dhe sheshit qëndror të qytetit Laç, Bashkia Kurbin, Loti 1 - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 124,970,670 Lidhur Kontrata ULZA 124,111,141.00
Qeverisja Vendore Pukë Rigjenerim i Shetitores Qendrore, Puke - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 96,654,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ULZA 95,997,608.00
Qeverisja Vendore Mat Rehabilitim i Fasadave dhe Shesheve Qyteti Ulez (Faza permbyllese) - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 24,986,100 Lidhur Kontrata ULZA 20,682,650.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion, Sistemi i Ngrohjes, Sistemim dhe Rijetezim i ambjenteve sportive, Shkolla e Mesme Rrëshen - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 99,099,100 Lidhur Kontrata ULZA 98,608,388.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rehabilitim i Rezervuarit Sheshaj dhe Troje 3,328,720 Lidhur Kontrata ULZA 3,297,574.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data