Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 GRIALD SHPK 8 44,657,190 8 44,657,190 39,234,760

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kukës Rehabilitimi i ures Fshati Cernaleve, Orgjost dhe Geshtenje 8,853,573 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 8,483,490.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Beton. viti 2023 4,110,680 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 4,081,000.00
Qeverisja Vendore Has Mirembajtje Rruge Rurale e Kanalizime, bashkia Has 2023 6,000,000 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 4,351,250.00
Qeverisja Vendore Vorë Përforcimi i Skarpatës së Rrugës “Gjokaj” me mur B/A 4,568,005 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 4,505,389.00
Qeverisja Vendore Tropojë Mirembajtje e rrugeve rurale per vitin 2020-2021 4,500,000 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 4,480,942.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i kanaleve Vaditese Bashkia Tropoje 5,500,000 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 3,494,818.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i rruges Lekbibaj - Vrane 3,624,932 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 2,737,871
Qeverisja Vendore Kukës Mirëmbajtje dhe pastrim i rrugëve nga dëbora 7,500,000 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 7,100,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data