Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Vlorë KN SHPK 12 64,299,693 12 64,299,693 63,444,560

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorë Shërbimi mirëmbajtjes të varrezave publike dhe të dëshmorëve të Bashkisë Vlorë 8,000,000 Lidhur Kontrata KN SHPK 7,936,312.00
Qeverisja Vendore Vlorë Shërbimi i dekorit në Bashkinë Vlorë 3,215,262 Lidhur Kontrata KN SHPK 3,189,073.00
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi i dekorit ne Bashkine Vlore 3,215,000 Lidhur Kontrata KN SHPK 3,201,959.00
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi mirembajtjes te varrezave publike dhe te deshmoreve te Bashkise Vlore 7,930,000 Lidhur Kontrata KN SHPK 7,917,412.00
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi i dekorit ne Bashkine Vlore 3,241,900 Lidhur Kontrata KN SHPK 3,213,505.00
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi mirembajtjes te varrezave publike dhe te deshmoreve te Bashkise Vlore 8,000,000 Lidhur Kontrata KN SHPK 7,929,238.00 
Qeverisja Vendore Vlorë Shërbimi i dekorit në Bashkinë Vlorë 2,917,112 Lidhur Kontrata KN SHPK 2,571,595.00
Qeverisja Vendore Vlorë Shërbimi mirëmbajtjes të varrezave publike dhe të dëshmorëve të Bashkisë Vlorë 7,703,178 Lidhur Kontrata KN SHPK 7,600,005.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 2 - Dekori në Bashkinë Vlorë 2,336,799 Lidhur Kontrata KN SHPK 2,317,237.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 1 - Mirëmbajtja e varrezave të deshmoreve & varrezave publike të qytetit Vlorë 7,663,292 Lidhur Kontrata KN SHPK 7600128.53
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 2: Dekori ne Bashkine Vlore 2,334,550 Lidhur Kontrata KN SHPK 2,304,212.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 1: Mirembajtja e Varrezave te Deshmoreve dhe Publike te qytetit Vlore 7,742,600 Lidhur Kontrata KN SHPK 7,663,883.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data