Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 EVEREST SHPK & KRONOS KONSTRUKSION 4 483,621,255 4 483,621,255 435,120,056

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Mat Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë të fshatrave të Njësisë Administrative Derjan dhe Rukaj, Loti III 108,706,200 Lidhur Kontrata EVEREST SHPK & KRONOS KONSTRUKSION 108,358,571.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion dhe Instalim i Sistemit të ngrohjes në Shkollën e mesme ”Ismail Qemali’’ 109,796,282 Lidhur Kontrata EVEREST SHPK & KRONOS KONSTRUKSION 100,985,475.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikualifikimi i hapesirave midis kuartallit nga Rruga "Skëndërbej" deri në Rrugën "Mars 91" e hapesira deri tek Rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujerave te bardha tek Ura e Dajlanit (Faza I ) Loti II - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 189,578,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate EVEREST SHPK & KRONOS KONSTRUKSION 151,745,700.00
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Rikonstruksion i fasadave dhe sheshit të qytetit Fushë-Arrëz 75,540,773 Lidhur Kontrata EVEREST SHPK & KRONOS KONSTRUKSION 74,030,310.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data