Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK)-COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 3 125,322,733 3 125,322,733 88,752,015

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vorë Sistemim, Asfaltim I rrugës Hasrameve dhe Taruceve dhe KUZ rruga Taruceve, Mucaj Bashkia Vorë 33,605,833 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK)-COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 32,785,639.00
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i Rruges Ruzhdie-Gjinoqar. Per vitin 2016 financimi do te jete me vlere 33 106 728 leke me TVSH, kurse per vitin 2017 me vlere 33 106 728 leke me TVSH - Financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve 52,550,400 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK)-COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 30,835,833.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndertim i ri kopshti 7 Marsi - Te ardhurat e Bashkise 39,166,500 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK)-COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 25,130,543.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data