Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 ALBGARDEN SHPK 28 618,541,625 27 615,148,205 584,514,833

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2 : Blerje lule sezonale 2,083,250 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALBGARDEN SHPK 1,636,000.00
Qeverisja Vendore Durrës FV Gjelberimi ne Qytet 29,160,620 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 28,137,500.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje fidanesh per pyllezim, peme dhe lule per gjelberim 3,393,420 Njoftuar Fituesi ALBGARDEN SHPK 3,250,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Blerje fidanesh per pyllezim, peme dhe lule per gjelberim” 3,393,420 Anuluar Procedura ALBGARDEN SHPK 3,185,058.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3 “Blerje lule sezonale” 1,665,750 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 1,502,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Zevendesim dhe Shërbime Sivikulturale të Akacias”. 12,922,914 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 10,906,769.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje peme dekorative Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK
Qeverisja Vendore Fier Blerje peme dekorative 4,074,400 Njoftuar Fituesi ALBGARDEN SHPK 3,636,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Drure dhe Shkurre Dekorative 33,625,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 25,206,250.00
Qeverisja Vendore Durrës Gjelberim në qytet 16,628,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 14,300,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Drure dhe Shkurre Dekorative” 21,664,000 Njoftuar Fituesi ALBGARDEN SHPK 18,328,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Drure dhe Shkurre Dekorative 26,250,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 26,000,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje drurë dhe shkurre dekorative 35,833,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 35,800,000.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Përmirësimi dhe fuqizimi i parkut të Lanfillit 11,666,666 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 11,500,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Drure, shkurre, fidane shumevjecar 16,666,500 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 13,269,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje pemësh për rritje të kapaciteteve të gjelbërta 4,166,666 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 3,333,365.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje drurë, shkurre dhe bimësi dekorative 25,000,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 24,706,500
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Vau Dejës 79,750,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 79,700,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe vendosje druresh dhe shkurresh për pyllin orbital dhe hapsira të tjera publike 100,000,000 Njoftuar Fituesi ALBGARDEN SHPK 99,600,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Mbjellje rrepe dekorative në Bashkinë Vlorë 21,101,156 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 19,977,629.00
Qeverisja Vendore Tiranë Plehra kimike, furnitura veterinare,farëra, fidane, e të tjera produkte agroushqimore 25,833,333 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 24,999,984.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Rehabilitimi mjedisor. Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 35,000,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 33,895,264.00
Qeverisja Vendore Fier Gjelberimi i mjediseve Publike te Bashkise Fier 24,561,900 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 24,175,870.00
Qeverisja Vendore Përmet Gjelberimi i mjediseve publike ne Bashkine Permet 8,333,330 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 8,200,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Pyllezim i kurores se Qytetit Skrapar ne objektin Kaloç 6,641,100 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALBGARDEN SHPK 6,452,888.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje plehra kimike 11,909,100 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 10,833,350.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Drurë dhe Shkurre Dekorative - Bashkia Tiranë 25,000,000 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 23,459,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Pastrim, gjelbërim, mirëmbajtje varresh 32,218,100 Lidhur Kontrata ALBGARDEN SHPK 31,708,164.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data