Open Procurement Albania

FV Gjelberimi ne Qytet

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit FV Gjelberimi ne Qytet
Nr. Reference REF-62964-03-20-2023
Vlera / Fondi Limit 29 160 620,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 05-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. BOE AGRO - KORANI & CURRI
2. A L B G A R D E N
3. ULZA
4. BUNA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBGARDEN SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 28 137 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 33765000
  Data e lidhjes se kontrates 22-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE AGRO KORANI dhe CURRI, per arsye:
  -Nuk permbush piken 2.3.f te Kapacitetit Teknik, pasi dokumentat e paraqitura nga AGRO - KORANI ne permbushje te ketij kriteri, jane ne gjuhe te huaj
  -CURRI nuk ka paraqitur asnje dokumentacion, duke u referuar ndarjes se punimeve, ka marre persiper zerin e preventivit F.V Blir (20 cope).
  -Nuk permbush piken 2.3.f te Kapacitetit Teknik, pasi AGRO – KORANI nuk ka paraqitur certifikaten e regjistrimit per torfen.

  2. ULZA, per arsye:
  -Nuk permbush piken 2.3.a te Kapacitetit Teknik, pasi nuk permbush vleren minimale te kerkuar.
  -Nuk permbush piken 2.3.d te Kapacitetit Teknik, pasi referuar formularit permbledhes te vetedeklarimit, nuk eshte deklaruar si pjese e stafit teknik asnje agronom.
  -Nuk permbush piken 2.3.f te Kapacitetit Teknik, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion ne permbushje te ketij kriteri.
  -Nuk permbush piken 2.3.e te Kapacitetit Teknik, pasi nuk ka paraqitur asnje dokumentacion ne permbushje te ketij kriteri.

  3. BUNA, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar nga Autoriteti Kontraktor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomike BUNA, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 47 datë 29 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data