Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
36 SARK SHPK 161 492,897,076 158 487,921,551 404,132,674

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Roskovec Sinjalistika rrugore nëpër shkolla 1,665,520 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,506,590.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje e 50 ndriçuesve me panele diellor 1,666,600 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,507,000.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale Inerte 6,664,200 Lidhur Kontrata SARK SHPK 5,744,400.00
Qeverisja Vendore Vlorë Bordi i Kullimit, mirëmbajtje hidrovori 2,913,120 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,766,214.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i shkarjes në rrugën Lamaj , fshati Mbërz,1050 ml 4,166,598 Lidhur Kontrata SARK SHPK 3,656,868.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksion i K.U.Z Qeparo, Himare 5,827,925 Lidhur Kontrata SARK SHPK 5,023,906.00
Qeverisja Vendore Korçë Asfaltim i rrugës hyrëse të Impjantit të Trajtimit të Ujrave të Përdorura (ITUN) pranë Impiantit Fotovoltaik Korçë 2,900,000 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,572,500.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rikualifikm i rrugeve te brendeshme me asfalt ne Gjashte , Sarande 7,916,666 Lidhur Kontrata SARK SHPK 7,268,256.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale për mirëmbajtjen e rrugëve,çakëll,kripë 2,082,666 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,730,000.00
Qeverisja Vendore Finiq Rikonstruksion i sheshit të fshatit Vagalat 1,666,667 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,388,510.00
Qeverisja Vendore Himarë Përmirësim i ndriçimit me llamba led i rrjetit rrugor 2,497,812 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,232,704.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje mallra per ndertimin e hapesire rekreative per femijet tek Parku i Qershive 3,349,681 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,964,211.00
Qeverisja Vendore Divjakë Rikonstruksion i shtëpive të dëmtuara nga fatkeqësitë natyrore, Bashkia Divjakë 7,311,090 Lidhur Kontrata SARK SHPK 6,924,355.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugës "Zyka" , fshati Kuman- 460 ml, 4.5 m ,kunet- 1x1.25 m, trotuar,ndricim)". 4,474,142 Lidhur Kontrata SARK SHPK 4,272,350.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i rrugës Feta Agaci (Mullirit),Suk1- 260ml (Asfalt-4.5m,Kunet-1x0.5m,Trotuar-1.2m) 3,562,379 Lidhur Kontrata SARK SHPK 3,091,023.00
Qeverisja Vendore Korçë Punime ndërtimore ne kuadër te rehabilitimit të qendres aktuale dhe ngritjes se infrastruktures 6,619,660 Lidhur Kontrata SARK SHPK 5,592,960.00
Qeverisja Vendore Delvinë Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pafavorizuara, Bashkia Delvinë 7,769,745 Lidhur Kontrata SARK SHPK 6,805,282.00
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim në objekte infrastrukturore (pallate) 4,635,861 Lidhur Kontrata SARK SHPK 4,278,348.00
Qeverisja Vendore Vlorë Sektori pastrimit Riparim goma te mjeteve dhe grasatim Lidhur Kontrata SARK SHPK 182,000
Qeverisja Vendore Vlorë Furnizim vendosje pajisje për ndricimin rrugor 8,205,883 Lidhur Kontrata SARK SHPK 7,123,349.00
Qeverisja Vendore Sarandë Riveshje e pjeseve e shtresave asfaltike ne rruget e Sarandes 4,833,333 Lidhur Kontrata SARK SHPK 4,312,300.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje tuba të brinjëzuar për KUB dhe KUZ, Bashkia Divjakë 5,695,880 Lidhur Kontrata SARK SHPK 5,220,016.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i rruges "Musa Sinani- Struga e Thate"Suk 2,1830ml,b=4+2*0.5m bankin" 5,740,599 Lidhur Kontrata SARK SHPK 4,279,584.00
Qeverisja Vendore Finiq Rikonstruksion i shkolles se fshatit Mesopotam 1,666,666 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,390,690.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II : "Mirëmbajtje dhe riparime të kanalit ujitës Balëz e Poshtme" 1,154,093 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,075,952.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti I : "Mirëmbajtje dhe riparime të kanalit ujitës Karakullak" 1,260,380 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,068,237.00
Qeverisja Vendore Korçë Rrethim Depo Uji 1,817,844 Lidhur Kontrata SARK SHPK 1,517,838.00
Qeverisja Vendore Vlorë MIRËMBAJTJE HIDROVORI(SHËRBIME DHE RIPARIME POMPAVE AKSIALE) 1,250,000 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,155,950.00
Qeverisja Vendore Prrenjas “Rikonstruksion rrugëve të brendshme në Bashkinë Prrenjas: Rruga 1 Qershori/Rruga 5 maji” 10,553,660 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 8,007,627.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugës së Dushkut fshati Kurjan,2810 ml,(b=4m),(faza e I,1050 ml)" 2,387,708 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,957,906.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data