Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 VANGJEL GJONI 15 12,511,803 15 12,511,803 13,541,620

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Finiq Pjesë këmbimi dhe riparim mjetesh 6,416,667 Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 6,142,383.00
Qeverisja Vendore Sarandë Shpenzime mirëmbajtje mjete transporti për Bordin e Kullimit Njoftuar Fituesi VANGJEL GJONI 789,999.00
Qeverisja Vendore Sarandë Shpenzime për mirëmbajtjen e mjeteve të transport për PMNZSH-në Njoftuar Fituesi VANGJEL GJONI 245,999.00
Qeverisja Vendore Sarandë Mirembajtje e automjeteve 1,875,000 Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 897,200.00
Qeverisja Vendore Delvinë Kryerje shërbimesh dhe riparimesh për automjetet e sektorit të Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri, Bashkia Delvinë Njoftuar Fituesi VANGJEL GJONI 195,111.00
Qeverisja Vendore Sarandë Loti 2 “Mirembajtje dhe riparim i mjeteve” 1,872,421 Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 930130 leke per njesi
Qeverisja Vendore Sarandë Loti 1 - “Mirembajtje dhe riparim i automjeteve” 2,114,115 Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 996,000.00
Qeverisja Vendore Delvinë Sherbime riparimi te automjeteve te pastrimit dhe te administrates Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 719,999.00
Qeverisja Vendore Delvinë Sherbime riparimi te automjeteve te pastrimit dhe te administrates Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 719,999
Qeverisja Vendore Sarandë Riparim mjeti tip eskavator me goma Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 750,000
Qeverisja Vendore Sarandë Shpenzime per mirembajtjen e automjeteve per sherbimin Zjarrefikes Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 400,000
Qeverisja Vendore Delvinë Sherbime riparimi te automjeteve te Sektorit te Pastrimit Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 328,000
Qeverisja Vendore Delvinë Sherbime per riparimin e automjetit zjarfikes tip STAJER Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 212,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje mallra dhe sherbime (materiale dhe sherbime) 140,000 Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 134,800.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje Gomash 93,600 Lidhur Kontrata VANGJEL GJONI 80,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data