Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Pogradec ADA - CO SHPK 15 86,122,641 15 86,122,641 75,025,269

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje makine (fadrome) 4,516,666 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 4,299,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion Sallë pritje për të moshuarit 2,499,404 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA - CO SHPK 1,979,411.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje ndertesash 20,568,696 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 18,772,586.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 2 “Blerje tombino me tuba betoni, tubo dhe rakorderi” 344,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA - CO SHPK 325,100.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera 704,666 Rishpallje me Lidhje Kontrate ADA - CO SHPK 699,300.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 1 “Blerje pllaka per shtrim rruge” 7,410,483 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 7,062,050.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 4 "Blerje materiale të tjera" 3,594,357 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 3,533,398.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 2 Kamioncine veteshkarkuese 6 vende 1,213,888 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 1,110,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 3 "Kamion me vinc veteshkarkues" 2,500,000 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 2,380,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje kanali ujites Rezervuari Grabovice-Krasta e Blaces 1,635,176 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 1,081,653.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje ndertesash 17,689,138 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 14,473,356.00
Qeverisja Vendore Pogradec "Shatërvan në qendër të Qytetit (Në Liqen)" 7,939,860 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 7,140,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje ndertesash 14,200,299 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 11,238,015.00
Qeverisja Vendore Pogradec Sistemim i varrezave te Deshmoreve 1,263,608 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 896,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti VIII: Blerje kripe 42,000 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 35,400.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data