Open Procurement Albania

Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pogradec
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec
Objekti i Tenderit Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera”
Nr. Reference REF-65275-04-06-2023
Vlera / Fondi Limit 704 666,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 07-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 24-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1.“ADA-CO”shpk
2.“HALIL DERVISHI”
3.TO&TO COMPANY” shpk
4. “JOKLEN & CO”shpk
5.“VAYA International” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ADA - CO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 699 300,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 839160
  Data e lidhjes se kontrates 19-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates Nga nenshkrimi i kontrates deri ne 31.12.2023.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  1. TO TO COMPANY, per arsye:
  - Nuk ploteson kapacitetet teknike per kualifikim.
  Ka ofruar vlere me te ulet se vlera minimale e llogaritur sipas VKM 354 date 11.05.2016 “Per miratimine manualit te tarifavepersherbimene planifikim territori,projektim,mbikqyrje dhe kolaudim” e cila eshte 2,437,704 leke pa TVSH. -Nuk ka paraqitur fature tatimore te shitjes.
  -Nuk ka paraqitur Certifikate ISO 90001:2015

  2. JOKLEN CO shpk, per arsye:
  -Nuk i ploteson kapacitetet teknike per kualifikim, pasi nuk ka paraqitur fature tatimore te shitjes dhe ne kete menyre nuk mund te identifikohen zerat e mallrave te furnizuara

  Ka ofruar vlere me te ulet se vlera minimale e llogaritur sipas VKM 354 date 11.05.2016 “Per miratimine manualit te tarifavepersherbimene planifikim territori,projektim,mbikqyrje dhe kolaudim” e cila eshte 2,437,704 leke pa TVSH. 3. HALIL DERVISHI, per arsye:
  -Nuk ploteson kerkesat e pergjithshme per kualifikim.

  4. VAYA International shpk, per arsye:
  -Nuk i ploteson kapacitetet teknike per kualifikim, pasi nuk ka paraqitur fature tatimore te shitjes dhe ne kete menyre nuk mund te identifikohen zerat e mallrave te furnizuara, duke bere te pamundur vleresimin nga KVO nese eshte pune e ngjashme apo jo.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 47 datë 29 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pogradec
  Institucioni Prokurues Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec
  Objekti i Tenderit Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera
  Nr. Reference REF-64691-04-03-2023
  Vlera / Fondi Limit 704 666,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga nenshkrimi i kontrates deri ne 31.12.2023.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 c) konstatohet se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data