Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 5 80,397,634 5 80,397,634 77,818,460

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Berat Blerje karburant per nevojat e Bashkise Berat dhe drejtorive vartese 25,447,999 Lidhur Kontrata “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 25,447,999.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje karburanti per vitin 2023 20,228,922 Lidhur Kontrata “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 20,228,922.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb”. 7,872,500 Lidhur Kontrata “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 7,602,000.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje Karburanti Gazoil D1 dhe Benzinë 9,590,340 Lidhur Kontrata “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 7,281,666.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje Karburanti per vitin 2022 17,257,873 Lidhur Kontrata “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 17,257,873.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data