Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 4 A -M SHPK 28 2,332,779,065 28 2,332,779,065 2,560,891,625

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 379,207,080 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 377,728,420.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim i bllokut "Lord Bajron-Riza Cuka-Pandi Dardha-Dritan Hoxha 206,305,928 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 138,052,040.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 4: Rikonstruksionin e shkolles se mesme “Ahmet Zogu”, 163,800,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 163,308,600.00
Qeverisja Vendore Durrës Transporti i materialeve të dala nga shembja e objekteve të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019. (Programi i Rindërtimit) 76,455,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 74,107,360.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.3 (nr.1) (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 305,946,636.00
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresim furnizimi me uje ne zonen e Kasharit. 13,830,660 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 7,607,137.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Ura Paskuqan 1 87,515,434 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 85764983.6
Qeverisja Vendore Pogradec Mbulimi me rrjet Kanalizimi per fshatin e Gurrasit dhe zona e Drilonit, Pogradec 61,558,333 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 59782894.4
Qeverisja Vendore Tropojë Shkolla Asim Vokshi-Palester dhe terrene sportive dhe sistemime te jashtme ne gjimnazin "Asim Vokshi". 50,319,591 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 50,269,533.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i linjës se ujësjellesit Ø 140 mm PE nga baseni i presionit në Dajt deri në depon e fshatit Ferraj 52,582,578 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 45,730,907.00
Qeverisja Vendore Vorë Sistemim - Asfaltim i Rruga Pashtriku dhe Ndërtimi i Rrjetit KUZ Rruga e Liqenit, Njësia Administrative Bërxull, Domje, Bashkia Vorë Njesia Administrative Berxullë 67,548,284 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 60,443,113.50
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i rrugëve të bllokut pranë ish Astirit 58,416,487 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 52,573,402.00
Qeverisja Vendore Mirditë RIKONSTRUKSION I RRUGES UNAZA E VOGEL-KOLSH, QYTETI RRESHEN 2,494,767 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 2,464,765.00
Qeverisja Vendore Devoll Rikonstruksion i Shkolles 9-vjecare "Dritero Agolli", Bilisht 70,584,483 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 70483875.8
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Rikonstruksion i infrastrukturës rrugore të bllokut të kufizuar nga rrugët Konferenca e Pezës – 3 Dëshmorët dhe rruga ”Ali Jegeni”. Lidhur Kontrata +Shtesë 4 A -M SHPK 59140908.99
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Meleq Gostinishti" 58,498,388 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 56998966.4
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion shkolla "Asim Vokshi", Bajram Curri 63,926,811 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 63,285,872.00
Qeverisja Vendore Tiranë Modernizimi i Dhomës së Serverave në Bashkinë Tiranë 50,000,232 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 49,573,252.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim shkolla 9 vjeçare, Lagjja Frutikulturë, Kamëz 161,559,675 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 159,938,430.00
Qeverisja Vendore Tiranë Linjë Trasmetimi Ujësjellësi nga Baseni i Presionit në dalje të tunelit Dajt - takimin me tubacionin e Depos Gurore (puseta e marrjes Fushë Dushk) 166,340,323 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 164,556,567.00
Qeverisja Vendore Tiranë Vendosje ujëmatësash në kolektorët Dn-1200 mm, Dn-1000 mm dhe Dn-700 mm 7,545,254 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 7,495,718.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut të kufizuar nga rrugët Konferenca e Pezës – 3 Dëshmorët dhe rruga Ali Jegeni 326,666,787 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 303271057.6
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksion i rrugës Blinisht –Baqel 27,499,902 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 27,191,160.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rehabilitim rruga Barbulloj (Aksi rruga e Rriles 1 -Barbulloj qendër ) 25,008,068 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 24,228,000.00
Qeverisja Vendore Finiq Rehabilitim i rruges Dermish-Dhiver-Cerkovice - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 82,916,700 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 81,675,405.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion Rrjet Ujësjellësi në zonën Babrru Qendër 33,412,500 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 33,292,533.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbrojtja e tubacioneve DN 650, DN 600, DN 350 në Sektorin 5, në shtratin e Përroit të Selitës dhe në Gurore 17,785,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 17,709,878.00
Qeverisja Vendore Lezhë Lulishte dhe Parkim ne Sheshin perballe Gjimnazit Hydajet Lezha, Lagja Beslidhja 21,000,800 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 18,270,210.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data