Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 KREATX 29 121,649,196 29 121,649,196 114,642,574

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Dibër Implementimi i sistemit të faturimit dhe licencë përdorimi, mirëmbajtje e sistemit të faturimit, migrim i të dhënave, dhe integrimi i sistemit të fiskalizimit 7,983,333 Njoftuar Fituesi KREATX 5,987,499.00
Qeverisja Vendore Durrës Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirembajtje vjetor 3,996,000 Njoftuar Fituesi KREATX 3,636,360.00
Qeverisja Vendore Shkodër Upgrade i programit te faturimit, migrim i te dhenave, audit dhe web i serviseve per pagesa 1,500,000 Lidhur Kontrata KREATX 990,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Mirëmbajtja e sistemit të faturimit J-Bi lling dhe fiskalizimit për një periudhë 3-mujore për Njësitë e Shoqërisë Ujësjellës Kanalizime Dibër Sh.a. (Peshkopi, Bulqizë, Mat dhe Klos) Njoftuar Fituesi KREATX 500,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Zhvillim dhe Mirembajtje te sistemit te faturimit 1,800,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,710,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje sistem faturimi dhe arketimi 11,800,000 Lidhur Kontrata KREATX 11,200,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve 9,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 8,730,015.00
Qeverisja Vendore Kukës Perditesim i Programit te Faturimit dhe Arketimit . Transferimi i te dhenave dhe Web Serviceve per Pagesat e Faturave te Ujit te Pijshem 5,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 4,850,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër “Përditesimi i Programit të Faturimit , Migrim i të dhënave, Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijshëm, Program Fiskalizimi për 1 vit dhe mirëmbajtje e serverit në Cloud për 1 vit” 9,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 8,900,000.00
Qeverisja Vendore Durrës “Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirëmbajtje vjetore” 3,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 2,940,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Perditesim i programit te faturimit, migrimi i te dhenave dhe WEBService” 9,500,000 Lidhur Kontrata KREATX 9,300,000.00
Qeverisja Vendore Vorë “Zhvillim dhe mirëmbajtje e programit të faturimit dhe leximit për blerje për leximin e matësave të ujit” 2,488,667 Lidhur Kontrata KREATX 2,470,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Përditësimi i Programit të Faturimit, Migrim i të dhënave, Audit dhe Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijëshëm 3,550,000 Njoftuar Fituesi KREATX 2,754,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje pajisje leximi (palmare) dhe mirembajtje sistemi leximi automatik per viti 2022 2,999,600 Lidhur Kontrata KREATX 2,959,680.00
Qeverisja Vendore Elbasan “Zhvillim dhe mirembajtje per sistemin e faturimit kontabilitetit dhe fiskalizimit te UKE” 3,919,996 Lidhur Kontrata KREATX 3,900,000.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje programi per fiskalizimin e faturave dhe integrim me sistemin e-billing Lidhur Kontrata KREATX 400,000
Qeverisja Vendore Lushnje Shrbimi i abonimit vjetor n Programin Financiar WEB,ne platformn Cloud Lidhur Kontrata KREATX 390,000
Qeverisja Vendore Durrës Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software-ve 6,988,000 Lidhur Kontrata KREATX 6,850,020.00
Qeverisja Vendore Vorë Mirembajtje e programit te faturimit dhe programimit te kontabilitetit Lidhur Kontrata KREATX 500,000
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje Sistem Billingu 8,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 4,900,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Mirembajtje sistem faturimi dhe shtim te sherbimeve, per vitin 2020 1,880,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,850,000.00
Qeverisja Vendore Përmet Program financiar Lidhur Kontrata KREATX 248,000
Qeverisja Vendore Vlorë Zhvillimi i funksionaliteteve dhe shtimi i perdoruesve per faturimin e Takses se Prones 1,960,000 Lidhur Kontrata KREATX 1,950,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software - ve. 6,980,000 Lidhur Kontrata KREATX 6,910,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Shërbimi i përmirësimit dhe mirëmbajtjes së sistemit të faturimit. 2,470,000 Lidhur Kontrata KREATX 2,400,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Shërbimet e përmiresimit dhe mirëmbajtjes së software-ve 9,990,000 Lidhur Kontrata KREATX 9,660,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje zyre (kompjuter dhe karrige) 93,600 Lidhur Kontrata KREATX 70,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje te nje sistemi faturimi dhe arketimi per UKV SHA Vorë 790,000 Lidhur Kontrata KREATX 787,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software - ve 6,960,000 Lidhur Kontrata KREATX 6,900,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data