Open Procurement Albania

Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirembajtje vjetor

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A
Objekti i Tenderit Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirembajtje vjetor
Nr. Reference REF-93673-01-24-2024
Vlera / Fondi Limit 3 996 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-01-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-02-202
Data e mbajtjes se tenderit 05-02-202
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. Kreatx sh.p.k.
2. BOE NEXIA AL Consulting shpk & Primus Albania shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KREATX
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 636 360,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-03-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i implementimit bashke me integrimin me Sistemin Flare Billing do të jetë 5 ditë nga lidhja e kontratës. Afati i fiskalizimit do të jetë 12 muaj nga lidhja e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. BOE NEXIA AL Consulting shpk & Primus Albania shpk, per arsye:
  -Nuk permbush vleren e kontratave të ngjashme
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 30.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e Operatorit ekonomik Nexia AL Consulting dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 16.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të Operatorit ekonomik Nexia AL Consulting
  2. Të pranojë pjesërisht ankesën e Operatorit ekonomik Nexia AL Consulting
  3. Autoriteti kontraktor të modifikojë dokumentat e tenderit në përputhje me konstatimet e Komisionit të Prokurimit Publik

  Më datë 29.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KREATX viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Nexia AL Consulting
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data