Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 8 421,475,965 8 421,475,965 400,514,930

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion i plote i shkolles 9-vjecare, ndertim i nderteses se kopshtit te femijeve, palestres, terreneve sportive fshati Selvijas, Nj.ADM Klos” 83,070,342 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 80,571,605.00
Qeverisja Vendore Elbasan Rivitalizim urban i qendrës së Gjinarit dhe Fushëkuqes 83,555,051 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 81,050,738.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion rrugesh ne Cerrik dhe Malasej 49,833,666 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 48,333,333.00
Qeverisja Vendore Prrenjas “Rikonstruksion i rrugës Qukës Shkumbin -Skroskë Bashkia Prrenjas” 73,867,452 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 61,281,150.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertimi i Ujesjellesit te fshatit Polis Gostime, Njesia Administrative Polis , Bashkia Librazhd 66,223,040 Njoftuar Fituesi “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 64,984,256.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku i qytetit prane Argjinatures se Lumit Shkumbin ( Faza e II dhe Faza e III) 13,926,414 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 13,725,553.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rehabilitim i kanaleve vadites, Bashkia Cerrik 34,333,333 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 33,988,877.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sheshe Rekreative ne zonen Urbane dhe Periferike te Tiranes 16,666,667 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 16579417.58
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data