Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 ARABEL - STUDIO & InfraKonsult SHPK 5 13,898,066 5 13,898,066 12,607,523

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Mbikqyrje punimesh ne objektin: “ Rikonstruksion i magjistralit kryesor dhe rrjetit te ujesjellesit te fshatrave, Lekaj, Harizaj,Kryeluzaj,Zambisht, Okshtun,dhe Mushnik, Nj.A, Lekaj, Bashkia Rrogozhine 3,317,020 Lidhur Kontrata ARABEL - STUDIO & InfraKonsult SHPK 2,892,708.00
Qeverisja Vendore Mat Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë i qytetit Burrel, të fshatrave të njësisë administrative Derjan dhe Rukaj –Loti II 3,545,358 Lidhur Kontrata ARABEL - STUDIO & InfraKonsult SHPK 3,023,133.00
Qeverisja Vendore Peqin Mbikqyrje punimesh ne objektin "Ujesjellesi i fshatit Bishqem Xhami dhe ndertim pusi" 1,127,400 Lidhur Kontrata ARABEL - STUDIO & InfraKonsult SHPK 991,682.00
Qeverisja Vendore Klos Sherbime projektimi per projekte te financuara nga Bashkia Klos 3,094,582 Lidhur Kontrata ARABEL - STUDIO & InfraKonsult SHPK 3,000,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 3: Studim Projektim Ujesjellesi Hocisht 2,813,706 Njoftuar Fituesi ARABEL - STUDIO & InfraKonsult SHPK 2,700,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data