Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
29 "IL - AD" Company 77 18,218,502 74 17,473,687 29,829,100

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Riparim I mjetit Autobot Iveco me targe TR8687F Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 499,900
Qeverisja Vendore Elbasan Shpenzime mirembajtje dekori Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 147,700
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje pompe dozimi klori Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 318,800
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime pr mirmbajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave t puns Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 158,800
Qeverisja Vendore Dimal Blerje materiale për mirëmbajtje mjetesh F/V 1,100,000 Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 945,860.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje stufa per ngrohje te ambjenteve te shkollave dhe kopshteve Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 438,800
Qeverisja Vendore Tiranë BLERJE PJESE KEMBIMI PER MJETE TRANSPORTI Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 316,600
Qeverisja Vendore Has Blerje pjese, Furnizime, Riparime t automjeteve: Sherbimet Zjarrfikese, Transportit-Mbetjeve dhe Sherbimeve Tjera" Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 758,800.00
Qeverisja Vendore Has Blerje pjese, Furnizime, Riparime t automjeteve: Sherbimet Zjarrfikese, Transportit-Mbetjeve dhe Sherbimeve Tjera" Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 758,800
Qeverisja Vendore Durrës Blerje vegla mekanike Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 447,700
Qeverisja Vendore Durrës Blerje vegla mekanike Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 447,700
Qeverisja Vendore Tiranë Gjenerator Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 148,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Gjenerator Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 148,800
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma sportive Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 616,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma sportive Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 616,600
Qeverisja Vendore Patos Blerje baz materiale pr kopsht dhe erdhe Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 299,900.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje baz materiale pr kopsht dhe erdhe Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 299,900
Qeverisja Vendore Berat Blerje vegla pune (motoshara dhe motokorrese) Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 188,800.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje vegla pune (motoshara dhe motokorrese) Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 188,800
Qeverisja Vendore Durrës BLERJE PJESE KEMBIMI 2020 1,595,000 Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 1,182,250.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje pajisje profesionale per kuzhinat e kopshtet Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 356,600.00
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje produkte ushqimore për konviktin, Cërrik 2020 Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 777,700.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje gaz per ngrohje e gatim, per nevoja te institucioneve arsimore te Bashkise Shijak Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 566,600.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje vegla pune Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 334,400
Qeverisja Vendore Durrës blerje paisje kompjuterike Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 376,600
Qeverisja Vendore Krujë blerje paisjesh kompjuterike dhe printera per ukk Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 179,900
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje materiale pastrimi Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 82,000
Qeverisja Vendore Dimal Mirembajtje mjetesh. 1,089,813 Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 934,020.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje materiale per mirembajtje te rrjetit hidraulik per Tregun Agrobujqesor Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 199,900
Qeverisja Vendore Roskovec Larje pusi Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 239,900

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data