Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Cërrik ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 4 41,471,841 4 41,471,841 39,971,478

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertim KUZ dhe rikonstruksion i rruges se Rrasave e Kabashi ne Shtermen 23,038,684 Lidhur Kontrata ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 22,361,041.00
Qeverisja Vendore Cërrik “Rikonstruksion i stacionit te pompave SP 97 Uzina” 4,946,204 Lidhur Kontrata ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 4,314,558.00
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertimi i linjave shperndares dhe kolektoreve te ujit te pijshem 1,501,166 Lidhur Kontrata ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 1,483,693.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikualifikim urban blloku 3, lagjja nr 2, Cerrik 11,985,787 Lidhur Kontrata ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 11,812,186.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data