Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
25 SPARKLE 32 64 135,835,398 61 132,769,204 124,724,535

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje disk sharre dhe elektroda 71,800 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 57,000.00
Qeverisja Vendore Klos Saldime ne Ujesjellesa 54,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 52,800.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje pjese kembimi, Bateri Makine 15,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 14,500.00
Qeverisja Vendore Selenicë Bojra Printeri 90,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 88,700.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data