Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
25 SPARKLE 32 63 135,835,398 60 132,769,204 124,576,535

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje 1 makine veteshkarkuese skrep 4,166,666 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 4,020,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje e materialeve te ndertimit,elektrike e hidraulike per Drejtorine e Sherbimeve Publike 1,972,617 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,891,460.00
Qeverisja Vendore Libohovë Blerje automjeti dhe pajisje zjarrfikse 3,200,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 3,140,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje 1 makine 20 ton veteshkarkuese bobcat 4,166,666 Njoftuar Fituesi SPARKLE 32 4,120,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje pajisje per mirembajtjen e stadiumit dhe fushave sportive, etj. Lidhur Kontrata SPARKLE 32 86,700.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje materiale hidraulike , elektrike e ndertimi per Arsimin 1,200,600 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,200,400.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 2 - Sherbim riparimi i Automjetit zjarrfikes tip Daf dhe Autobot tip Iveco Eurocargo 500,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje zjarrfikëse 6,250,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate SPARKLE 32 5,600,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Transport me rimorkiator 663,533 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 654,000
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje disqe per moco te para krahu i djath nrshasie ZCF662M000E001470 per Parkun e Udhetareve Vlore Cop 2 30,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 29,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirmbajtjen e aparateve,pajisjeve teknike dhe veglave të punës 250,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 67,800
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje disqe per moco te para krahu i djath nrshasie ZCF662M000E001470 per Parkun e Udhetareve Vlore Cop 2 30,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 28,800
Qeverisja Vendore Vlorë Riparim i Pompave te Hidrovorit te Qytetit 1,905,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,882,400.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Set kompresori AC-75 per Parkun e Udhetareve Vlore Cop 2 8,600 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 8,400.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rere,Stabilizante ,Cakell,Cimento 130,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 119,000
Qeverisja Vendore Klos Miremb.mjetesh.Pjese Kemb. goma Bateri (Fadromat) 186,100 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 167,000
Qeverisja Vendore Vorë Blerje automjeti për nevojat e Bashkisë Vorë 1,415,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,198,800.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje pjese kembimi per Komunalen 339,900 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 312,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje aparat fotografik 798,588 Anuluar Procedura SPARKLE 32 769,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Blerje Pompe Vertikale 416,666 Anuluar Procedura SPARKLE 32 397,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Automjeti zjarrëfikes, Bot Uji dhe Pajisje funksionale për efektivin zjarrfikës 7,083,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate SPARKLE 32 7,050,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje plehu kimik 126,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 118,000.00
Qeverisja Vendore Tropojë Blerje goma dimerore per automjetet e Bashkise Tropoje 172,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 136,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec “Larje pusi uji ne fshatin Suk 1, Njesia Administrative Strum” 250,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 230,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje pompe uji 62,500 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 59,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbushje fikse zjarri me bluhur ABC 223,300 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 223,300.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje 2 Koke paraleli Iveco 490 8,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 7,800.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje materialesh per riparim betonierie dhe per sektorin e gjelberimit 32,300 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 30,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje fizarmonikë, vegla muzikore, telefon,qendër zëri, magnetofon, videoprojektorë 291,667 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 288,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje disk sharre dhe elektroda 71,800 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 57,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data