Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
59 259 450 139,503,955,312 403 121,859,105,771 91,145,638,339

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje Tuba dhe Rakorderi”. 102,392,710 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Studim Projektime në Infrastrukturën Arsimore, Rrugore, Kulturore e Shërbimeve Publike Vendore, në Bashkinë Tiranë për vitin 2021” 132,673,844 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate Rikonceptimi i kopshtit zoologjik 105,311,644 Njoftuar Fituesi “Ed Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk & “Alba Konstruksion” shpk & “V E K O” shpk 104,597,232.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi i 225 banesave individuale në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit. 517,362,444 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Depozitimi i mbetjeve urbane Bashkia Durrës 1,148,864,000 Njoftuar Fituesi Integrated Energy BV SPV 1,126,035,200.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Rindërtimi i Shkollës 9-Vjecare "Lekaj", Bashkia Rrogozhinë (Programi i Rindertimit) 173,132,450 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak 190,601,138 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Rindertimi i shkolles 9-vjecare"Qamil Gjuzi", Bashkia Rrogozhine 137,062,762 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim i tregut për shitjet me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore (Tirana Agrikulturë) 235,467,582 Njoftuar Fituesi Kacdedja sh.p.k & Everest sh.p.k 161,630,420.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 609,862,458 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kamione me tre akse dhe dy akse 111,580,560 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Shërbim i Pastrimit të Bashkinë Dimal 112,728,140 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Shkodër Ofrimi i shërbimit të gjelbrimit në Bashkinë e Shkodrës 102,951,379 Njoftuar Fituesi MALVIN SHPK 102,656,964.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rruga Demokracia Loti III, Bathore 147,987,273 Njoftuar Fituesi “Klajger Konstruksion” & ”Varaku-E” &”RAFAELO 2002”shpk 117,854,555.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në Bashkinë Kurbin (Faza 2), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) 356,375,060 Njoftuar Fituesi “ERAL CONSTRUCTION COMPANY” SHPK & “2 T” SHPK & “BE - IS SH.P.K” 354,945,968.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje tuba dhe rakorderi 102,392,710 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Rindërtimi i godinës së Bashkisë Vorë (Programi i Rindërtimit) 618,868,546 Lidhur Kontrata “Egeu Stone” shpk & “Boshjaku.B” shpk & “Pese Vellezerit” 615,559,502.00
Qeverisja Vendore Fier Shërbimi i pastrimit dhe largimit të mbeturinave (mbetjeve urbane) në Njësitë Administrative dhe kryerja e shërbimit të mirëmbajtjes së varrezave publike në Njësitë Administrative të Bashkisë Fier 198,984,172 Njoftuar Fituesi “KOMBI INVEST” shpk 197,168,192.00
Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres Punime perforcimi, reabilitimi dhe rikonstruksion i godines ne rrugen Jordan Misja, Tirane 330,575,582 Rishpallje me Njoftim Fituesi AD-STAR SHPK 315,207,533.00
Qeverisja Vendore Mallakastër “Ndërtimi i linjës së transmetimit të rrjetit të jashtëm të ujësjellësit Rajonal (nga Burimi i Poçemit)” 486,002,541 Lidhur Kontrata “ARKONSTUDIO” shpk & “ED KONSTRUKSION” shpk & “KUPA” shpk 479,375,637.00
Qeverisja Vendore Shijak Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak (Programi i Rindertimit) 190,601,138 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Mirditë Punime rindertimi ne "Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa(pallate), Rikonstruksionit te objekteve arsimore dhe publike si dhe pergatitja e shesheve te ndertimit per banesat individuale,bashkia Mirdite (Programi i Rindertimit) 623,224,034 Rishpallje me Njoftim Fituesi
Qeverisja Vendore Vlorë Ndërtim KUZ, rrjeti tercial (Lidhjet familjare) per UK Vlorë 274,779,449 Lidhur Kontrata “Gener 2” sh.p.k. 273,421,937.00
Qeverisja Vendore Këlcyrë “Ndërtim Ujësjellësash për njësinë administrative Ballaban, Sukë dhe Dishnicë, Loti I (Nj.A Ballaban & Sukë)”. 252,277,207 Lidhur Kontrata HTM & BE-IS 249,483,204.00
Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit Rikonstruksion i objekteve të ish Repartit RENEA për akomodimin e Drejtorisë së Forcave të Posaçme Operacionale 260,060,201 Lidhur Kontrata "Ante Group" Shpk & "NOVA Construction 2012" Shpk 259,769,626.00
Qeverisja Vendore Kurbin Riforcimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit 711,354,358 Njoftuar Fituesi “G.P.G. COMPANY” SHPK & “ULZA” SHPK 697,693,211.00
Qeverisja Vendore Shijak Rikonstruksion i tubacionit së dërgimit DN 400 mm nga mbikalimi i Vorës deri në depo V=2000m3 Shijak, rrjet shpërndarës të fshatrave Maminas – Kareç – Bilalas – Karpen – Bodinak , Loti I 209,836,547 Njoftuar Fituesi KRONOS sh.p.k & KUPA sh.p.k 207,561,238.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në Bashkinë Kurbin (Faza 2), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) 356,375,060 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë Loti I-re, “Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe depozitimit te mbetjeve urbane, zona 1, Bashkia Lezhe” 204,824,062 Lidhur Kontrata “CORAL SHENGJINI” Shpk & “KORSEL” Shpk & “V.A.L.E. RECYCLING” Shpk 204,544,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Furnizimi me uje I zones Baba Rrexhepi dhe lugu I Dardhes.Faza e II (Loti Perfundimtar).” 322,288,648 Njoftuar Fituesi “ED KONSTRUKSION” SHPK &“SHENDELLI” SHPK 315,697,482.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data