Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 7 11 - 11 - 2,476,359,276

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim Njësia Administrative 4 dhe 8, Zona “5 Maji” (Faza 3)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ''Alb-Building” shpk & “Rafin Company” shpk
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve pedonales dhe rrugëve të brendshme të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 2)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Inerti” shpk & “Alesio-2014” shpk & “Ferro Beton & Construction Co” shpk 409,913,598.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 1) (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Bami SHPK 401,662,141.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 2) (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Geci” shpk & “Shehu-2AB Konstruksion” shpk 407024967.30
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i infrastrukturës publike në zonën e Ndroqit” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Klajger Konstruksion”Shpk & “Rafaelo 2002”Sha & “Arb&Trans-2010”Shpk 188,294,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i infrastrukturës publike në zonën e Baldushkut” (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “Sireta 2 F" shpk & “Vellezerit Hysa” shpk 157076857.30
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i infrastrukturës publike në zonën e e Pezes” (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “Sireta 2 F" shpk & “Vellezerit Hysa” shpk 96,444,444.00
Qeverisja Vendore Tiranë ““Ndërtimi i rrugëve të brendshme në RSU.3” (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “Sireta 2 F" shpk & “Vellezerit Hysa” shpk 93,272,133.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i infrastrukturës publike në zonën e Vaqarrit” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Klajger Konstruksion”Shpk & “Rafaelo 2002”Sha & “Arb&Trans-2010”Shpk 91,866,333.00
Qeverisja Vendore Tiranë "Ndërtimi i infrastrukturës publike në zonën e Zall Herrit" (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Klajger Konstruksion”Shpk & “Rafaelo 2002”Sha & “Arb&Trans-2010”Shpk 161,000,350.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve pedonales dhe rrugëve të brendshme të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 1) (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Ante Group” shpk & “Ales Construction” shpk & “Nova Construction 2012” shpk 469,804,452.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data