Open Procurement Albania

Ofrimi i shërbimeve eKiosk në Njësitë Administrative

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Ofrimi i shërbimeve eKiosk në Njësitë Administrative. (
Objektivi i përgjithshëm i projektit nga i cili kjo kontratë do të jetë pjesë, është si vijon: - Implementimi i kioskave vetshërbyese të cilat do të iu mundësojnë qytetarëve shërbim 24 orësh me shërbimet e gjendjes civile (certifikatat e gjendjes civile). - Ndërtimi i një sistemi softuerik i cili do të instalohet dhe do të mundësojë shërbimin për qytetarët. - Zhvillimi i një databaze për ruajtjen e të dhënave dhe statistikave të aplikantëve në pikat e vetshërbimit. - Ndërlidhja me sistemin e gjendjes civile dhe shkëmbim i të dhënave në kohë reale me sistemin elektronik të gjendjes civile. - Zvogëlimi i rradhëve të pritjes dhe përmirësimi i dukshëm i kualitetit të shërbimeve ndaj qytetarit. - Mundësia e dërgimit të ankesave dhe kërkesave në çdo kohë.)
Nr. Reference REF-23235-08-04-2017
Vlera / Fondi Limit 17 470 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 07-08-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-08-2017
Data e mbajtjes se tenderit 29-08-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues PBC SHPK
Fastech SHPK
Development SHPK
S-Systems SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PBC SH.P.K.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 714 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 16457280
  Data e lidhjes se kontrates 02-11-2017
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar Operatorët ekonomik të mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Fastech” SHPK
  Nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike dhe dokumentacionin e plotë ligjor e teknik të kërkuar.
  2. Enigma Development SHPK
  Nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike dhe dokumentacionin e plotë ligjor e teknik të kërkuar.
  3. S-Systems SHPK
  Nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike dhe dokumentacionin e plotë ligjor e teknik të kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.38 - DT.25-09-2017
  Lidhja e Kontrates NR.44 - DT.06-11-2017
  Termat e References

  Ofrimi i shërbimeve eKiosk në në Njësitë Administrative

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
  Objekti i Tenderit Ofrimi i shërbimeve eKiosk në në Njësitë Administrative
  Nr. Reference REF-17609-06-13-2017
  Vlera / Fondi Limit 17 470 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 14-06-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-07-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 07-07-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anulluar për shkak se të dy operatoret ekonomik pjesëmarrës në procedurë nuk mund të kualifikoheshin pasi nuk i përmbushnin në tërësinë e tyre kriteret e vecanta për kualifikim pjesë përbërëse e dokumentave standarte të tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.31 - DT.07-08-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data