Open Procurement Albania

Shtesë e Impiantit të Përpunimit të ujit të pijshëm Bovillë me 1800 l/sek , në fazën e parë të zbatimit për 600 l/sek.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Shtesë e Impiantit të Përpunimit të ujit të pijshëm Bovillë me 1800 l/sek , në fazën e parë të zbatimit për 600 l/sek.
Nr. Reference REF-78102-07-05-2018
Vlera / Fondi Limit 421 653 703,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-07-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 13-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 2 T SHPK & FUSHA SHPK
ED KONSTRUKSION SHPK
HASTOÇI SHPK
Fat Group SHPK
VELLEZERIT HYSA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK - FUSHA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 398 785 304,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-09-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 478542364.8
  Data e lidhjes se kontrates 23-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 10 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomik për arsyet si më poshtë vijon:

  1. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “ED KONSTRUKSION” SHPK :
  a) nuk ka paraqitur dokumentacionin teknik dhe financiar të kërkuar në dokumentat standarte të tenderit tek kriteret e vecanta të kualifikimit.
  b) Operatori ekonomik nuk ka paraqitur Deklaratë mbi përmbushjen e Specifikimeve teknike, sipas Shtojcës 5; Deklaratë mbi Konfliktin e Interesit sipas Shtojcës 7; Formular vlerësimi sipas Shtojcës 9; Deklaratë mbi disponueshmërinë e mjeteve sipas Shtojcës 10, Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri.

  2. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “HASTOÇI” Sh.p.k
  a) Shoqëria “HASTOÇI” Sh.p.k nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket personelit të nevojshëm për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.

  3. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Fat Group” sh.p.k
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.

  4. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “VELLEZERIT HYSA” SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.<
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.44 - Dt.05-11-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data