Open Procurement Albania

Blerje materiale pastrimi

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit Blerje materiale pastrimi
Nr. Reference REF-81328-07-30-2018
Vlera / Fondi Limit 1 563 560,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Ensar Bekteshi
Euromega 2010 Shpk
S.L.M. Shpk
Atlantik 3 Shpk
Dimex Shpk
Alen Co Shpk & Denisa Beshaj
Anbim Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Alen Co Shpk - Denisa Beshaj
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 490 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1788000
  Data e lidhjes se kontrates 06-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 10 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  U skualifikua:
  1. Ensar Bekteshi, Vlera: 922 500 leke pa tvsh
  Nuk keni sjelle asnje dokument ne lidhje me kapacitetin ekonomik dhe financiar.
  2. “ Euromega 2010“ Shpk, Vlera: 1 050 400 leke pa tvsh
  a. Vertetimi per shlyerjen e taksave vendore per vitin 2018 nga Bashkia Vore eshte pa nr.protokolli dhe pa date.
  b. Vlefshmeria e Certifikates se akredimit per shoqerine lms certifications leshuese te certifikatave iso ka mbaruar me 04.03.2018.
  c. Nuk keni paraqitur oferten teknike per te gjitha mallrat e kerkuar qe gjenden ne shtojcen 10, ne forme tabele, ku te plotesohet: Emri i kompanise prodhuese, Emertimi i katalogut te artikullit/ produktit, Nr. e faqes ku ndodhet produkti, Numri i references se artikullit (kodi) nxjerre nga manuali i prodhuesit, linku i produktit ne web-in e prodhuesit si dhe çertifikimet perkatese per secilin produkt.
  3. “S.L.M.“ Shpk, Vlera: 1 181 900 leke pa tvsh
  a. Nuk keni paraqitur shtojcen nr.6 per permbushjen e specifikimeve teknike.
  b. Mungon dokumenti mbeshtetes qe verteton se subjekti leshues i ISO-s eshte i akredituar nga institucionet kompetente vendase apo te huaja.Dokumenti I paraqitur eshte I paplote dhe I panoterizuar.
  c. Autorizimi I prodhuesit nuk eshte I perkthyer dhe noterizuar,eshte vetem nje fotokopje.
  d. Nuk keni paraqitur Çertifikatat ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 te prodhuesit/prodhuesve/distributoreve.
  4. “ Atlantik 3 Shpk, Vlera: 1 477 500 leke pa tvsh
  a. Autorizimi I prodhuesit Endeks Kimya San.Ve Tic A.S nuk permban e-mail, website te prodhuesit kjo e nevojshme per Autoritetin Kontraktor ne rast verifikimi nga ana e tij ne kundershtim me piken 2,kapaciteti teknik.
  b. Nuk keni paraqitur dokument mbeshtetes qe verteton se subjekti leshues i ISO-s se prodhuesit eshte i akredituar nga institucionet kompetente vendase apo te huaja.
  c. Per sapunin leng vlera e kerkuar ne specifikime teknike e ph eshte 6.5 dhe jo me e vogel se 5.5 ndersa ju e keni sjelle 5.0-7.0.
  5. “ Dimex“ Shpk, Vlera: 1 447 500 leke pa tvsh.
  a. Nuk keni paraqitur Çertifikaten vetjake ISO 9001:2008 per tregtimin e mallrave qe jane objekt prokurimi.
  b. Nuk keni paraqitur nje dokument mbeshtetes qe verteton se subjekti leshues i ISO-s eshte i akredituar nga institucionet kompetente vendase apo te huaja.
  c. Oferta teknike eshte e paplote pasi nuk eshte percaktuar Nr. e faqes ku ndodhet produkti, Numri i references se artikullit (kodi) nxjerre nga manuali i prodhuesit, linku i produktit ne web-in e prodhuesit si dhe çertifikimet perkatese per secilin produkt.Gjithashtu skeda teknike nuk eshte e firmosur dhe vulosur nga ofertuesi.Ne oferten teknike mungojne disa produkte te listes se prokurimit.
  d. Nuk eshte paraqitur katalogu I prodhuesit.
  6. “ Anbim“ Shpk
  Nuk ka paraqitur oferte.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen Co Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen Co Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen Co Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alen Co Shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Denisa Beshaj viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Denisa Beshaj viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Denisa Beshaj viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Denisa Beshaj viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.36 - Dt.10-09-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data