Open Procurement Albania

Rikonstruksion rruga(Kukesi+Republika e Re)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Rikonstruksion rruga(Kukesi+Republika e Re)
Nr. Reference REF-04683-01-22-2019
Vlera / Fondi Limit 47 151 187,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-01-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-02-2019
Data e mbajtjes se tenderit 25-02-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues Ndertimi shpk & BAMI SHPK
B-93 SHPK
CURRI SHPK
BE-IS SHPK
GJEVORI SHPK
INERTI SHPK
Liqeni VII SHPK
Kacdedja shpk & ALTEC SHPK
KTHELLA SHPK
PEPA GROUP shpk & JUNIK SHPK
KTHELLA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NDERTIMI shpk - Bami SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 42 871 940,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-03-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 51446328
  Data e lidhjes se kontrates 08-04-2019
  Kohezgjatja e kontrates 72 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Operatore te s’kualifikuar:
  1. ” B-93”shpk :
  • Per mjetin me targe AA 830LT, autobitumatrice, eshte lidhur kontrate qiraje me date 02.03.2018, Nr.Rep. 1107 me afat te pacaktuar, gje e cila bie ndesh me nenin 801 te Kodit Civil
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion per pasjen e dy minieskavatoreve, por vetem per nje te tille
  • Mjeti me trage AA 795 TC, terheqes, sipas polices se sigurimit, eshte ne emer te ZEON shpk, nderkohe qe me kete subjekt, opoeratori ekonomik ofertues nuk ka kontrate qiraje
  • Nuk jane paraqitur dokumenta qe te vertetojne pasjen e mjeteve te sigurise ne pune, si: kokore, prozhektore ndricimi, komplet te ndihmes se shpejte dhe tabela paralajmeruese.
  • Operatori ekonomik, nuk ploteson numrin e makinerive te kerkuar neDST, “ Kriteret e Vecanta per Kualifikim”, pika 10

  2. “Kacdedja”shpk & “ALTEC”shpk:
  • Anetari i bahskimint te operatoreve“Kacdedja” dhe “Altec” shpk, perkatesisht anetari “Altec” sh.p.k, nuk permbush kriterin e kontrates se ngjashme, pasi te dyja kontratat e paraqitura jane per ndertime civile dhe jo rruge sic eshte edhe objekti i kontrates.

  3.” BE-IS”shpk :
  • Automjeti me targe AA782FA, eshte paraqitur si autobitumatrice, nderkohe qe sipas lejes se qarkullimit dhe fotos se paraqitur eshte autovinc.
  • Nuk ploteson kriterin per pasjen e nje autobitumatricje.
  • Automjeti me targe AA176NH, eshte mjet per transportin e mallrave te rrezikshme dhe jo autobot uji, pra ky mjet nuk ploteson kriteret e nje autoboti uji.
  • Ne piken 10/e te KVK eshte kerkuar te sillet foto per automjetet me qellim qe te shihet qarte targa e mjetit dhe per mjetin COMETTO me targe ACR 743, nuk eshte sjelle nje e tille.

  4. ” GJEVORI”shpk :
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion, ska paraqitur oferte ekonomike.

  5. ” INERTI”shpk:
  • Nuk keni paraqitur dokumentacionin e kërkuar në pikën 3, të nenit 45 të ligjit n nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për prokurimin publik”, të ndryshuar, ku përcaktohet se: “Me qëllim plotësimin e kushteve të parashikuara në pikat 1 dhe 2 të këtij neni, operatori ekonomik duhet të paraqesë dokumentacionin si më poshtë:
  • Vërtetim nga dosja gjyqësore, ose një dokument të njëvlefshëm, të lëshuar nga një autoritet kompetent gjyqësor apo administrativ që vërteton se nuk ekzistojnë kushtet e parashikuara në pikat 1 dhe 2, shkronja “a”, “b” dhe “c” të nenit 45 të LPP-së.”
  • Nuk ka deklarate vetjake te administratorit dhe shtojca 5 nuk eshte plotesuar sipas ndryshimeve ligjore.
  • Çdo kontrate pune nuk eshte shoqeruar me ID dhe nuk ka te shenuar numrin e identifikimit.
  • Per sa i perket punes se ngjashme, keni paraqitur kontrata te ngjashme vetem per pune civile dhe jo per rikonstruksion apo ndertim infrastrukture rrugore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.15 - Dt.15-04-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data