Open Procurement Albania

Rehabilitim i linjës së ujësjellësit pranë depos Shilore, Karpen, Nj.Adm Maminas Bashkia Shijak

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
Objekti i Tenderit Rehabilitim i linjës së ujësjellësit pranë depos Shilore, Karpen, Nj.Adm Maminas Bashkia Shijak
Nr. Reference REF-05691-01-30-2019
Vlera / Fondi Limit 15 678 162,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-01-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-03-2019
Data e mbajtjes se tenderit 04-03-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues AL-ASFALT SHPK
V.A.S KONSTRUKSION DHE NDREGJONI SHPK
LIQENI VII SHPK
FLED SHPK
INA SHPK
LEON KONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • V.A.S. Konstruksion - NDREGJONI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 14938194.6
  Data e shpalljes se fituesit 07-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 17925833.52
  Data e lidhjes se kontrates 05-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates Afati për realizimin e punes është 40 ditë kalendarike nga data e lidhjes së kontratës.
  Afati i lëvrimit te fondeve do te jete 12 muaj nga perfundimi I realizimit me sukses te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Gjatë afatit ligjor prej 7-ditë kalendarike të pritjes së ankesave, pati ankesë nga operatori ekonomik pjesmarrës në tender “Leon Konstruksion” me date 5.4.2019 nr.694 Prot. në lidhje me vlerësimin e bërë nga K.V.O.
  Referuar urdherit te brendshem nr.694/1 date 5.4.2019 eshte ngritur grupi I shqyrtimit te ankeses.
  Me shkrese nr.694/3 date 10.4.2019 i kthehet pergjigje operatorit ekonomik “Leon Konstruksion” ku ankesa e bere nuk meret parasysh nga grupi i shqyrtimit.

  Jane skualifikuar Operatoret ekonomik si me poshte:

  1. LEON KONSTRUKSION :
  • Kriteret e vecanta te kualifikimit/ pasi: oferta ekonomike eshtë plotësuar gabim:
  - Vlera e ofruar nga operatori bazuar në preventivin e paraqitur, në zërin shuma 1-4 ka një shtesë vlerë prej 30,217 lekësh.
  • Kapacitetin Teknik pika 2.3/ pasi; punët e ngjashme të paraqitura nga operatori nuk i përmbahen objektit të prokurimit.
  • Kapacitetin Teknik pika 5 pasi: nuk ka paraqitur makineritë dhe pajisjet e kerkuara ne DST: Ne vend te Eskavatorit me zinxhir eshte paraqitur minieskavator.
  Nuk ka paraqitur autofshese pastruese per asfaltin dhe kamioncin nga 1.5-3.5 ton.

  2. Operatori ekonomik “INA” është skualifikuar për arsye se nuk permbush:
  Kriteret e vecanta te kualifikimit/ pasi: oferta ekonomike eshtë plotësuar gabim:
  • Vlera e ofruar nga operatori bazuar në preventivin e paraqitur, në zërin shuma 1-4 ka një shtesë vlerë prej 805,079 lekësh.
  • Kapacitetin Teknik pika 2.3 (1)/ pasi; punët e ngjashme të paraqitura nga operatori nuk i përmbahen objektit të prokurimit.
  • Kapacitetin Teknik pika 2/ pasi; nuk ka përmbush kategorinë NS-13 në licencën e paraqitur nga operatori.
  - Kapacitetin Teknik pika 4/ pasi; nuk `perbush kriterin qe per periudhen Janar – Dhjetor 2018 te kete mesatarisht minimumi 30 punojes me kohe te plote.
  - Kapacitetin Teknik pika 6 / pasi: nuk ka paraqitur kontrate paraprake furnizimi.
  - Kapacitetin Teknik pika 7 / pasi: deklaraten e punimeve ne proces nuk e ka paraqitur te plote sipas formatit te kerkuar ne DST.

  3. Operatori ekonomik “FLED ” është skualifikuar për arsye se nuk permbush:
  Kriteret e vecanta te kualifikimit/ pasi: oferta ekonomike eshtë plotësuar gabim:
  • Vlera e ofruar nga operatori bazuar në preventivin e paraqitur, në zërin shuma 1-4 ka një shtesë vlerë prej 698,545 lekësh.
  • Kapacitetin Teknik pika 2/ pasi; nuk ka përmbush kategorinë NS-13 në licencën e paraqitur nga operatori.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.4 / pasi; nuk ka paraqitur punonjes me deshmi kualifikimi te grupit IV dhe V.
  - Kapacitetin Teknik pika 5 pasi: nuk ka paraqitur makineritë dhe pajisjet e kerkuara ne DST. Nuk ka paraqitur autofshese pastruese per asfaltin.
  - Kapacitetin Teknik pika 6 / pasi: nuk ka paraqitur kontrate paraprake furnizimi
  - Kapacitetin Teknik pika 7 / pasi: nuk ka paraqitur deklaraten e punimeve ne proces.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.23 - Dt.10-06-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data