Open Procurement Albania

"Zbatimi Projekt-Preventivit per Efiçencen e Energjise i Nderteses Ekzistuese 4-KT. ne Bashkepronesi, Pallati nr. 3 (Fizarmonike), Lagje 1, ne Qender te Qytetit Krume

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Has
Institucioni Prokurues Bashkia Has
Objekti i Tenderit "Zbatimi Projekt-Preventivit per Efiçencen e Energjise i Nderteses Ekzistuese 4-KT. ne Bashkepronesi, Pallati nr. 3 (Fizarmonike), Lagje 1, ne Qender te Qytetit Krume.

Burimi i financimit: Vënë Në Dispozicion Nga Buxheti i Bashkisë Has (GrandArdhura), Sipas VKB Nr.78, Datë 26/12/2018, “Për Miratimin e Buxhetit Bashkisë Has për Vitin 2019”, i Ndryshuar me VKB NR.19, Datë 28/03/2019, “Për një Shtesë në Buxhetine Bashkisë Has për Vitin 2019”.
Nr. Reference REF-20370-05-02-2019
Vlera / Fondi Limit 25 785 910,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues PE - VLA - KU
AVDULI
LALA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PE-VLA-KU SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22819966.58
  Data e shpalljes se fituesit 17-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 27383959.90
  Data e lidhjes se kontrates 27-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Nga operatori “AVDULI” Shpk.
  Kthyer përgjigje: 14/07/2019.
  Me vendim të K.P.P. 600/2019, datë 11.09.2019 (Nr. 1284 Protokolli, Datë 22.07.2019), është vendosur mospranimi i ankimit të operatori ekonomik “Avduli” sh.p.k., për procedurën e prokurimit me Nr.REF-20370-05-02-2019, me objekt: “Zbatimi Projekt- Preventivit për Efiçencën e Energjisë i Ndërtesës Ekzistuese 4-KT, në Bashkëpronesi, Pallati nr. 3 (Fizarmonike), Lagje 1, ne Qëndër të Qytetit Krumë”.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “AVDULI” Shpk:
  1.Operatori nuk ka paraqitur(bashkëngjitur) Ekstraktin Historik as Ekstraktin e Thjeshtë te saj në SPP, si kërkesë e DST, Kriteret e Përgjitheshme dhe Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, pika 2.1.Per kapacitetin ligjor/ profesional i operatorëve ekonomikë, nga ku kërkohej që të kishte: "Objekti “Ndertim” duhet të jetë i pasqyruar në ekstraktin e gjendjes aktuale të shoqërisë, lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit, në objektin e veprimtarisë së operatorit ekonomik".
  Operatori Ekonomik “AVDULI” Shpk, nuk plotëson një nga kriteret e DST, pika 2.3 Per kapacitetin teknik, Dëshmi për mjetet e pajisjet teknike, që ka në dispozicion apo mund ti vihen në dispozicion… .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.41 - Dt.14-10-2019
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data