Open Procurement Albania

Materiale per Lyerjen e Shkollave

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Devoll
Institucioni Prokurues Bashkia Devoll
Objekti i Tenderit Materiale per Lyerjen e Shkollave
Nr. Reference REF-23653-05-24-2019
Vlera / Fondi Limit 1 250 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 06-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues BOLT
Deutschcolor
ELDA-VL
HROMODHOMIA ALBANIA
GENTIAN HORIETI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN HORIETI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,075,875.00 
  Data e shpalljes se fituesit 24-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1291050
  Data e lidhjes se kontrates 01-07-2019
  Kohezgjatja e kontrates 10 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. BOLT SHPK :
  Nuk ka paraqitur mostrat sipas kerkesave te percaktuara ne DST 2.3.6 Operatori ekonomik duhet të paraqesë prane AK mostrat per mallrat brenda 5 ditesh nga momenti i hapjes se ofertave ( afat sa zgjat vleresimi i ofertave sipas ligjeve mbi prokurimin publik) dhe do të deklarojë, se malli që do të dorëzojë do të jetë i njëjtë me mostrat e paraqitura.

  2. Deutschcolor Sh.A :
  -Per Kriteret e Përgjithshme të Kualifikimit,nuk permbush kushtin,te percaktuar ne DST d. Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratavetë energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri.

  3. ELDA-VL SHPK:
  Nuk ka paraqitur asnje document per,Kriteret e Përgjithshme të Kualifikimit,Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar si dhe Kapacitetin Teknik per kualifikim sipas kerkesave percaktuar ne DST.

  4. HROMODHOMIA ALBANIA :
  Nuk ka paraqitur document per, Kriteret e Përgjithshme të Kualifikimit,
  b. Deklarate për paraqitje oferte të pavaruar, sipas Shtojcës 2/1;
  c. Deklaratë mbi përmbushjen e specifikimeve teknike, sipas Shtojcës 6;
  ç. Deklaraten mbi Konfliktin e Interesit sipas Shtojcës 7;
  d. Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN HORIETI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN HORIETI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN HORIETI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN HORIETI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.26 - Dt.01-07-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.27 - Dt.08-07-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data