Open Procurement Albania

Blerje karburant makine / korrje / ngrohje per Bashkine Gjirokaster

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Blerje karburant makine / korrje / ngrohje per Bashkine Gjirokaster
Nr. Reference REF-46946-12-30-2019
Vlera / Fondi Limit 19 636 014,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues A.S.R.-OIL SHPK
KLEIDI SHPK & ANEL & CO SHPK
Flady Petroleum SHPK
KEVUÇI SHPK
A & T Sha & OLSI SHPK
KASTRATI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ANEL & CO SHPK - KLEIDI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzh fitimi 5.49 %
  Data e shpalljes se fituesit 04-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 23563216.8
  Data e lidhjes se kontrates 09/03/2020 00:00:00
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31-12-2020
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur Ankesa: ka ose jo.
  Ka ardh ankese me nr.1474 prot, date 17.02.2020 dhe ka marrë përgjigje nr.1474/1 prot, date 18.02.2020.
  Ka ardh ankese me nr.1490 prot, date 18.02.2020 dhe ka marrë përgjigje nr.1490/1 prot, date 19.02.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  Përkatesisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Operatori ekonomik “A.S.R.-OIL SHPK
  Nga shqyrtimi dhe kontrolli i dokumenteve administrative-ligjor teknike, ekonomike e financiare te paraqitura, rezultoi se ky operator ekonomik kishte mangesi te kriteret e vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST si me poshte:
  a. Mungon certifikata e transporti per karburant, pika 10 te kapacitetit teknik ne dst.
  b. Mungon leja mjedisore te leshuar nga qendra kombëtare e licencimit (qkl), pika 8 te kapacitetit teknik ne dst.
  c. Mungon flete analiza gazoil(premium unl 10 ppm) leshuar nga inspektoriati shteteror teknik, dhe industrial , drejtoria e laboratorit qendror te kontrollit, pika 5 te kapacitetit teknik ne dst.
  d. Mungon deklarata per sigurimin e pamjeve dixhitale fotografike ose video të çdo furnizimi. Për çdo furnizim, duhet të sigurohen pamje të momentit të fillimit dhe të mbarimit të furnizimit, që më pas do të bashkëshoqërohen edhe me kuponin tatimor të lëshuar për çdo furnizim, që vendoset në dispozicion të autoritetit kontraktor me një sistem ”on-line”. Mosplotësimi i këtij kriteri përbën shkak për skualifikim, pika 9 te kapaciteti teknik ne dst.
  2. Operatori ekonomik “KEVUÇI” SHPK
  Nga shqyrtimi dhe kontrolli i dokumenteve administrative-ligjor teknike, ekonomike e financiare te paraqitura rezultoi se ky operator ekonomik kishte mangesi kriteret e vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST si me poshte:
  a. Mungon licencë e vlefshme, për të gjithë kohëzgjatjen e kontratës, për ushtrimin e aktivitetit, “stacion i shitjes së karburanteve, që ushtrojnë veprimtarinë e tregtimit të karburanteve për automjete, gazit të lëngshëm dhe vajrave lubrifikante” lëshuar në përputhje me ligjin nr.8450, datë 24.2.1999, “për përpunimin, transportimin dhe tregtimin e naftës, të gazit dhe nënprodukteve të tyre”, i ndryshuar dhe vkm-ve nr.970, datë 2.12.2015, ”për përcaktimin e procedurave dhe të kushteve për dhënien e licencave për tregtimin e naftës bruto dhe nënprodukteve të saj”, i ndryshuar me vkm-ve nr.344, datë 19.4.2017, pika 4 te kapaciteti teknik ne dst.
  b. Mungon flete analiza benzine(premium unl 10 ppm) leshuar nga inspektoriati shteteror teknik, dhe industrial , drejtoria e laboratorit qendror te kontrollit, pika 5 te kapacitetit teknik.
  c. Mungon deklarata per sigurimin e pamjeve dixhitale fotografike ose video të çdo furnizimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.12 - Dt.17-03-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data