Open Procurement Albania

Furnizimi me uje nga pus shpimet i ujesjellesit rajonal Dropulli i Poshtem dhe rrjeti shperndares i ujesjellesit te fshatrave Goranxi dhe Dervician ,Bashkia Dropull

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Dropull
Institucioni Prokurues Bashkia Dropull
Objekti i Tenderit Furnizimi me uje nga pus shpimet i ujesjellesit rajonal Dropulli i Poshtem dhe rrjeti shperndares i ujesjellesit te fshatrave Goranxi dhe Dervician ,Bashkia Dropull.
Fondi limit: 83.332.500 leke pa TVSH, vene ne dispozicion nga Buxheti i Shtetit për vitet 2020-2022, derguar me shkresen nr.1018 prot.dt.27.04.2020.
-Per vitin 2020 vlera e financimit eshte 16.666.500 leke.
-Per vitin 2021 vlera e financimit eshte 16.666.500 leke
-Per vitin 2022 vlera e financimit eshte 49.999.500 leke.
Nr. Reference REF-59550-06-01-2020
Vlera / Fondi Limit 83 332 500,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 06-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues “STERKAJ&NIKA”Shpk
"ALBA KONSTRUKSION"Sh.P.K
“2T”
“K.M.K.&PEVLAKU&2N”
" ERGI & BE-IS"
“LALA” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Ergi SHPK - BE-IS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 79 129 675,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-08-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 92783599
  Data e lidhjes se kontrates 14-08-2020
  Kohezgjatja e kontrates 3 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “STERKAJ&NIKA”Shpk, për këto arsye:
  - Nika shpk nuk ploteson kushtin 2.2 iii.Nuk ka deshmuar pagesen e taksave vendore per cdo njesi ku ka ushtruar aktivitet per periudhen e kerkuar ne DT . Nuk ka vertetim nga bashkia KORCE.
  - Sterkaj shpk nuk ploteson kushtin 2.2 iii nuk ka vertetim per pagesen taksve vendore ne Korce, Berat, Kruje.
  - Nuk plotesojne kushtin 2.3.4. Ansjeri nga OB nuk ka licensen NS 20 C
  - Nika shpk nuk ploteson kushtin 2.3.1. nuk ka pune te ngjashme per ujesjelles ne proporcion me % e marre persiper ne akt marreveshje , ne ansje nga kontrat e paraqitura nuk ka punime ujesjellsi.
  2. "ALBA KONSTRUKSION"Sh.P.K, për këto arsye:
  - Nuk ploteson kriteret e pergjithshme te kualifikimit.Nuk ka paraqitur deklaraten sipas shtojces 8.
  - Nuk ploteson kushtin 2.2.piken 1 mungon vertetimi I xhiros.
  - Nuk ploteson kushtin 2.3.2. nuk ka paraqitur vertetim nga Tatimet per nr.e puntoreve.
  - Nuk ploteson kushtin 2.3.9 Autorizim dhe katalog.Mungojne.
  3. “2T”, për këto arsye:
  - Nuk ploteson kushtin 2.3.2. pika 4 stafi teknik.
  - Mungojne 2 hidroizolues,2 elektricist,1 pompist,3 suvaxhi,4 saldator,ndersa 3 hekurthyes I ka pa deshmi te kualifikimit professional.
  - Nuk ploteson kushtin 2.3.7 per mjetet dhe pajisjet e nevojshme teknike.
  4. “K.M.K.&PEVLAKU&2N”, për këto arsye:
  - Pevlaku I mungon vertetimi per taksat vendore per vitin 2019 nga Bashkia Vore dhe Bashkine Has ne te cilat ka ushtruar aktivitet gjate vitit 2019.
  - Ne piken 2.3.6 Pevlakut I mungon ISO 1452-1:2009(sistemet e tubacioneve plastike per furnizimin me uje,kullimet dhe kanalizimet nentokesore dhe mbitokesore nen presion)ndersa natyra e punimeve qe ka mare persiper e kerkon ta kete.
  - Nuk plotesohet kushti 2.3.5 pika B.Licence leshuar nga QKL,kodi III.2A(1+2) nuk e ka asnje nga operatoret e bashkimit. OE K.M.K ka paraqitur kontrate me operatore te trete qe nuk jane pjese ne kete bashkim.
  5. “LALA” Sh.p.k, për këto arsye:
  - Te kriteret e vecanta nuk ploteson kushti 1.b Deklarate per paraqitje oferte te pavarur sipas shtojces 1/1 eshte e gabuar.
  - Nuk ploteson kushtin 2.3.2 pika 1 Drejtuesit teknik te shoqerise.I mungon nje inxhinjer hidroteknik dhe nje inxhinjer mekanik ndersa ka paraqitur nje inxhinje gjeolog I cili nuk perfshihet ne licencen e shoqerise.
  - Nuk ploteson kushtin 2.3.8 Analiza cmimesh nuk I ka paraqitur.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ergi SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.59 - Dt.24-08-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data