Open Procurement Albania

Sistemim i Odeonit ne qender te qytetit Pogradec

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pogradec
Institucioni Prokurues Bashkia Pogradec
Objekti i Tenderit Sistemim i Odeonit ne qender te qytetit Pogradec
Nr. Reference REF-66729-07-24-2020
Vlera / Fondi Limit 32 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues BEAN SHPK
INFINIT SHPK & INERTI SHPK
REJ shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • REJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 31 578 712,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 37894454
  Data e lidhjes se kontrates 01-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Kanë marrë përgjigje në autoritetin kontraktor: me vendimin e KSHA-së me nr.4631/4 prot., datë 05.10.2020 dhe me nr. 4701/3 prot, datë 07.10.2020. Kanë marrë përgjigje në Komisionin e Prokurimit Publik: me vendimin e KPP-së me nr. 522/2020 datë 19.11.2020.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. BEAN SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e shtojcës 8 të DST. Formulari 8, nuk është plotësuar sipas detyrimeve ligjore që rrjedhin nga neni 45, ligji nr.9643 “Për prokurimin publik”, pasi nuk është deklaruar ortaku z.Arben Sadushi, i cili zotëron 100% të aksioneve.
  2. INFINIT SHPK & INERTI SHPK, për këto arsye:
  - Nuk e ka paraqitur në dokumentacion Ing.Mekanik të përcaktuar sipas pikës 2.3.4 të DST e ndryshuar sipas shtojcës nr.1.
  - Nuk ka arritur te paraqesë dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e Kapacitetit Teknik tek Kriteret e Veçanta për Kualifikim (manovratorët). Në dokumentacionin e paraqitur nga B.O.E, janë deklaruar vetëm 3 manovratorë nga 5 të kërkuar sipas pikës 2.3.4 të DST e cila është ndryshuar sipas shtojcës nr.1.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.115 - Dt.07-12-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data