Open Procurement Albania

Loti 2: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Abaz Celkupa-Hysen Kertusha-Aleksander Goga Telat Noga-Hysen Myshketa” në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit).

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Loti 2: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Abaz Celkupa-Hysen Kertusha-Aleksander Goga Telat Noga-Hysen Myshketa” në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit).
Nr. Reference REF-70322-08-31-2020
Vlera / Fondi Limit 136 064 287,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 11-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. DION-AL SHPK
2. EURONDERTIM 2000 SHPK
3. PROGEEN SHPK
4. Ante Group + NOVA Construction 2012 SHPK
5. ARKONSTUDIO SHPK
6. INERTI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "Ante Group" Shpk - "NOVA Construction 2012" Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 134 561 020,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 134.561.020
  Data e lidhjes se kontrates 12-10-2020
  Kohezgjatja e kontrates 84 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë :
  1. DION-AL SHPK
  2. EURONDERTIM 2000 SHPK
  3. PROGEEN SHPK
  4. Ante Group + NOVA Construction 2012 SHPK
  5. ARKONSTUDIO SHPK
  6. INERTI SHPK
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Në fazen tjetër të procedurës kanë qenë pjesëmarrës këta ofertues::
  1. Ante Group + NOVA Construction 2012 SHPK - Vlera: 134.561.020 leke pa TVSH
  2. ARKONSTUDIO SHPK - Vlera: 134.667.139 leke pa TVSH

  Vlera e kontrates ne kete rast eshte pa Tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "Ante Group" Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "Ante Group" Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "Ante Group" Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "Ante Group" Shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-70322-08-31-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 83 datë 7 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates Nr.92 - Dt.26-10-2020
  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 "Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore"

  VENDIM Nr. 562, datë 15.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT), SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË KURBIN, SHIJAK DHE DURRËS”.

  VENDIM Nr.540, datë 8.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT) SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË DURRËS, TIRANË, LEZHË, KRUJË DHE KAVAJË”.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data