Open Procurement Albania

Hartimin e projektit te nderhyrjeve rehabilituese/ pershatese te nevojshme per kthimin e struktures se objekteve qe jane klasifikuar si objekte me demtime te medha strukturore ose demtime shume te renda jostrukturore ne bashkine Lezhe. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit Hartimin e projektit te nderhyrjeve rehabilituese/ pershatese te nevojshme per kthimin e struktures se objekteve qe jane klasifikuar si objekte me demtime te medha strukturore ose demtime shume te renda jostrukturore ne bashkine Lezhe. (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit: Vënë në dispozicion nga buxheti i shtetit, bazuar ne Vendimin e Keshillit te Ministrave Nr. 644, date 03/08/2020 “Per përdorimin e fondit te Rindertimit, miratuar ne buxhetin e vitit 2020, per financimin e hartimit te projektit te ndërhyrjeve rehabilituese/pershtatese te nevojshme per kthimin e strukturës se objekteve qe janë klasifikuar si objekte me dëmtime te mëdha strukturore ose dëmtime shume te renda jostrukturore ne Bashkite Lezhe dhe Durres
Nr. Reference REF-71872-09-15-2020
Vlera / Fondi Limit 63 483 700,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“Net-Group” shpk & “Ash Engineering”shpk
2. “ARENA MK” shpk &“NGSTRUCTURES” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ARENA MK” SHPK - “NGSTRUCTURES” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 63 383 700,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 63383700
  Data e lidhjes se kontrates 21-10-2020
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë :
  1- Bashkimi i Operatoreve Ekonomik “Net-Group” shpk & “Ash Engineering”shpk
  2- Bashkimi i Operatoreve Ekonomik “ARENA MK” shpk
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Në fazen tjetër të procedurës kanë qenë pjesëmarrës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1-BOE “Net-Group” shpk & “Ash Engineering”shpk , me oferte ekonomike 63,433,800 Leke pa Tvsh; Piket: 97.75
  2- BOE “ARENA MK” shpk &“NGSTRUCTURES” shpk, me oferte ekonomike 63,383,700 Lek pa Tvsh; Piket: 100.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NGSTRUCTURES” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NGSTRUCTURES” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NGSTRUCTURES” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NGSTRUCTURES” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lezhë REF-71872-09-15-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr. 72 datë 16.09.2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 88 datë 16 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.92 - Dt.26-10-2020
  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 "Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore"

  VENDIM Nr.540, datë 8.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT) SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË DURRËS, TIRANË, LEZHË, KRUJË DHE KAVAJË”.

  Vendim i Këshillit të Ministrave nr. 644, datë 3.8.2020 "Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetine vitit 2020, për financimin e hartimit të projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse të nevojshme, për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore, në bashkitë Lezhë dhe Durrës"

  DETYRE PROJEKTIMI

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data