Open Procurement Albania

“Shembja e objekteve të pabanueshme të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.09.2020 dhe transportimi i materialeve të dala nga shembja e tyre, në kuadër të procesit të rindërtimit” (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit “Shembja e objekteve të pabanueshme të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.09.2020 dhe transportimi i materialeve të dala nga shembja e tyre, në kuadër të procesit të rindërtimit” (Programi i Rindërtimit)
Nr. Reference REF-74995-10-12-2020
Vlera / Fondi Limit 65 164 800,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 23-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK
2. “VELLEZERIT HYSA” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COMPANY RIVIERA 2008 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 65 004 900,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 65004900
  Data e lidhjes se kontrates 04-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK
  2. “VELLEZERIT HYSA” SHPK
  _______________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK, Vlera: 65,004,900 lekë.
  2. “VELLEZERIT HYSA” SHPK, Vlera: 65,159,050 lekë.
  _____________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa Tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COMPANY RIVIERA 2008 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COMPANY RIVIERA 2008 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COMPANY RIVIERA 2008 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COMPANY RIVIERA 2008 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-74995-10-12-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.86 - Dt.13-10-2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 114 datë 04 Dhjetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 120 datë 16 Dhjetor 2020
  "Relacion dhe Specifikime Teknike ".

  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 "Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore"

  VKM nr. 731, datë 16.9.2020 "Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e përgatitjes së shesheve të ndërtimit në bashkitë Kurbin, Lezhë dhe Durrës"”.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data