Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Baldushk ku jane te percaktuara 4 shtepi. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Bashkia Tirane ( Autoritet Prokurues) dhe me Bashkimin e operatorëve ekonomikë “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group” shpk &”Kacdedja” shpk me objekt: Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Baldushk ku jane te percaktuara 4 shtepi. (Programi i Rindërtimit) e lidhur në datë 25.08.2020, është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës 05-06-2020 me nr.REF: 58145-05-14-2020
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 15-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Company Riviera 2008” Shpk - ”Pepa Group” Shpk - ”Kacdedja” Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 13,987,087
  Data e lidhjes se kontrates 25-08-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Do te ndertohen 4 shtepi, te ndara:2+1= 1 shtepi, 3+1= 3 shtepi
  Alternativa 1 – Ndërtime sipas projekteve model tip (1+2, 1+3) me metodologji tradicionale, ndërtim në vend, me konstruksion beton arme, me muraturë tulle me termoizolim.
  - Banesë individuale 1+1, vlera 2,178,703 Lekë pa tvsh;
  - Banesë individuale 1+2, vlera 2,496,208 Lekë pa tvsh;
  - Banesë individuale 1+3, vlera 3,172,375 Lekë pa tvsh.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Alternativa 2 – Ndërtime sipas projekteve model tip (1+1, 1+2, 1+3) me metodologji modulare, me konstruksion metalik parafabrikat dhe eficience te larte energjie.
  - Banesë individuale 1+1, vlera 2,183,000 Lekë pa tvsh;
  - Banesë individuale 1+2, vlera 2,501,730 Lekë pa tvsh:
  - Banesë individuale 1+3, vlera 3,158,357 (tre milion e njëqind e pesëdhjetë e tetë mijë e treqind e pesëdhjetë e shtatë) lekë pa tvsh.
  Vlera totale përfundimtare e kontratës (duke përfshirë lotet opsionet dhe nenkontraktimin): Vlera 13,987,087 (me TVSH)
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” Shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Pepa Group” Shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-58145-05-14-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.27 - Dt.15-05-2020
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 68 datë 9 Shtator 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini I posaçem Nr.54 - Dt.11-08-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data