Open Procurement Albania

Rindërtimi i Shkollës 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Rindërtimi i Shkollës 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin (Programi i Rindërtimit)
Burimi i Financimit: Në zbatim të VKM-së Nr. 828, datë 12.10.2020 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e rindërtimit të objektit arsimor, Shkolla 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin dhe caktimin e Bashkisë Kurbin si njësi zbatuese”.
Nr. Reference REF-79224-11-19-2020
Vlera / Fondi Limit 196 872 127,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 02-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “G.P.G. COMPANY” SHPK
2. “SHENDELLI” SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK & “SENKA” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G.COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 196 851 127,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 196851127
  Data e lidhjes se kontrates 19-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. “G.P.G. COMPANY” SHPK
  2. “SHENDELLI” SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK & “SENKA” SHPK
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “G.P.G. COMPANY” SHPK - Vlera: 196,851,127 lekë pa Tvsh.
  2. “SHENDELLI” SHPK &“ED KONSTRUKSION” SHPK & “SENKA” SHPK - Vlera: 196,867,127 lekë pa Tvsh.

  Vlera e kontrates eshte pa Tvsh
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-79224-11-19-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 18 datë 9 Shkurt 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 28 datë 25 Shkurt 2021
  Projekt ide Shkolla “Gjon Gjonaj”

  DETYRE PROJEKTIMI Shkolla “Gjon Gjonaj "

  VKM nr. 828, datë 12.10.2020 "Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e rindërtimit të objektit arsimor, shkolla 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin, dhe caktimin e Bashkisë Kurbin si njësi zbatuese"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data