Open Procurement Albania

Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Zall Herr, ku jane te percaktuara 31 shtepi, te ndara: 1+1= 6 shtëpi; 2+1= 6 shtëpi; 3+1= 19 shtepi (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Zall Herr, ku jane te percaktuara 31 shtepi, te ndara: 1+1= 6 shtëpi; 2+1= 6 shtëpi; 3+1= 19 shtepi (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Klajger Konstruksion” shpk - “Inerti” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 105890032
  Data e lidhjes se kontrates 30-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Do te ndertohen 31 shtepi, te ndara: 1+1= 6 shtëpi; 2+1= 6 shtëpi; 3+1= 19 shtepi
  I. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Bashkimi i Operatorëve ekonomik “Klajger Konstruksion” shpk & “Inerti” shpk
  Oferta ekonomike-Alternativa 1
  1. Banesë individuale 1+1, vlera 2,177,000 Lekë pa tvsh
  2. Banesë individuale 1+2, vlera 2,495,000 Lekë pa tvsh
  3. Banesë individuale 1+3, vlera 3,170,000 Lekë pa tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Klajger Konstruksion” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Klajger Konstruksion” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Klajger Konstruksion” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Klajger Konstruksion” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Inerti” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Inerti” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Inerti” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Inerti” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-58145-05-14-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.27 - Dt.15-05-2020
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 10 datë 22 Janar 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 15 datë 2 Shkurt 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data