Open Procurement Albania

Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe largimit të mbetjeve të qytetit Cërrik dhe Njësive Administrative

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Cërrik
Institucioni Prokurues Bashkia Cerrik
Objekti i Tenderit Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe largimit të mbetjeve të qytetit Cërrik dhe Njësive Administrative
Nr. Reference REF-85499-02-01-2021
Vlera / Fondi Limit 24 951 604,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 02-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ” Alko Impex“ sh.p.k
” Rej“ sh.p.k
” Viola Green sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Viola Green
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 885 393,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 29862471
  Data e lidhjes se kontrates 15-09-2021
  Kohezgjatja e kontrates 365 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Alko Impex sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne ambjentet e Bashkise Cerrik ne date 21.05.2021 ka mberritur shkresa me date 21.05.2021 me Nr.280 prot; me lenden : Terheqje nga procedura e prokurimit me objekt“ Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe largimit të mbetjeve të qytetit Cërrik dhe Njësive Administrative“nga Operatori ekonomik Alko impex general Construction“ per arsye objektive.
  2. Rej sh.p.k, për këto arsye:
  - ka paraqitur ISO 9001-2015 me nr. 1710AL251Q ne te cilen percaktohet se certifikata eshte e vlefshme vetem me kushtin e mbikqyerjes vjetore, kusht i cili ka skaduar sipas konstatimit ne Nentor 2020 (sipas percaktimit ne ISO- Viza vjetore deri ne Nentor 2020). Persa me lart ISO 9001-2015 e paraqitur nuk eshte e vlefshme ne kundershtim me kerkesat per kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti, pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Rej” sh.p.k. për procedurёn e prokurimit “Procedurë e Hapur”, me Nr. REF- 85499-02-01-2021, me objekt “Shërbim i pastrimit, grumbullimit dhe largimit të mbetjeve të qytetit Cërrik dhe Njësive Administrative”, me fond limit 24,951,604 lekë pa tvsh, publikuar më datë 02.02.2021 nga autoriteti kontraktor, Bashkia Cërrik.
  2. Autoriteti kontraktor të kryejë modifikimet përkatëse në dokumentet e tenderit sipas konstatimeve të mësipërme të Komisionit të Prokurimit Publik.
  3. Autoriteti kontraktor, brenda 10 ditëve, të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e këtij vendimi.
  4. Ngarkohet zyra e financës që të bëjë kthimin e tarifës financiare të paguar nga operatorët ekonomikë ankimues “Rej” ShPK
  5. Kopje e këtij vendimi i dërgohet për njoftim Agjencisë së Prokurimit Publik
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Cërrik REF-85499-02-01-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 140 datë 20 Shtator 2021
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data